Aboubakar: Beşiktaş'ı çok özledim

Beşiktaş'ı ve siyah-beyazlı taraftarları çok özlediğini belirten Aboubakar, bir gün mutlaka geri döneceğini söyledi.

Aboubakar: Beşiktaş'ı çok özledim
Aboubakar: Beşiktaş'ı çok özledim
GİRİŞ 23.11.2017 09:01 GÜNCELLEME 23.11.2017 09:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider olarak çıkan Beşiktaş'ın sevincine ortak olup maç sonu tribünlere üçlü çektiren Vincent Aboubakar, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Geçen sezon attığı gollerle Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Kamerunlu golcü, Porto formasıyla rakip olarak geldiği Vodafone Park'ta tribünlerle hasret giderdiği anları Sabah'a anlattı.

BİR GÜN MUTLAKA DÖNECEĞİM

Oynadığı kulüpler arasında Beşiktaş'ın kalbinde çok ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Aboubakar, "Beşiktaş'ı ve bu stadı çok özledim. Beşiktaş bana büyük güç ve enerji kattı. Maç sonu dayanamadım. Kulübümde eleştirileceğimi biliyordum ama Porto forması giysem de tribünlerin sevgisine karşı kayıtsız kalamazdım. Bu nedenle üçlü çektirdim. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Şartlar bizi ayırdı ama bir gün mutlaka döneceğim" ifadesini kullandı.

Aboubakar, Porto deplasmanında Beşiktaş'ın kazandığı ilk maçta da siyah- beyazlı takımın soyunma odasına giderek eski takım arkadaşlarının sevincini paylaşmış, bu nedenle de Porto cephesinin tepkisini çekmişti.

YORUMLAR 3
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    adam Beşiktaş lı
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    dön abu bizde seni istiyoruz :)
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    EyvAllah Ekmek Yediği Kaba Pislememek Herkesin Harcı Değil Lakin. Bunun Aynısını Beşiktaş da Oynayan Başka Biri İlk Geldiği Klüp İçin Yapsa Vay Anam Vay Hal Böyle İken Kendi Hazmedemeyeceğimiz Şeyi Destekleyemem de
    Cevapla