Fikret Orman: Zor değil İmkansız...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Zor değil İmkansız...
Fikret Orman: Zor değil İmkansız...
GİRİŞ 22.11.2017 15:39 GÜNCELLEME 22.11.2017 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde artık kolay rakibin kalmadığını ifade eden Orman, "Real Madrid bize çıkmasın, şu anda gelmesin. Artık Şampiyonlar Ligi'nde 16 çok üst düzey takım olacak. İkinci torbadan takım alacağız ancak orada da çok üst düzey takımlar var. Bu şekilde oynadığımız sürece Beşiktaş her takımı zorlayacaktır, dünyada kiminle oynarsak oynayalım, Beşiktaş artık ciddiye alınacak bir takımdır" dedi.

Aboubakar hakkında da konuşan Orman, "Beşiktaş ailesi insana mutluluk verir, Aboubakar da burada mutluydu, Marcelo da burada mutluydu, Beck de aynı şekilde. Bu arkadaşlar bizi özlüyor, biz de bu arkadaşları özlüyoruz. Başakşehir'in de nezaketine teşekkür ediyorum, seviyeyi yukarıya çekiyorlar, onlardan rekabet etmekten dolayı mutluyum. Bir taraftan da seviyeyi, rekabeti aşağıya çekmeye çalışanlar var" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A BİR AVRUPA KUPASI GETİRMEK İSTİYORUM

Avrupa'da bir kupa hedeflediklerini ifade eden Orman, "Beşiktaş'ı dünya kulübü olarak görmek istiyorum dedim, ilk geldiğim zaman bunu söyledim. Dünyanın her yerinde taraftarı olan bir kulüp yaratmak istiyoruz ve şu anda da buraya doğru gidiyoruz, dün Azerbaycan'da bunun bir örneğini gördük. Malezya'da da var, Orta Doğu'da da benzer durumlar var. Dünyanın her yerinde Beşiktaş takip ediliyor. Gerekli olan destekleri de devletimiz açısından görmemiz lazım, biz ülkenin tanıtımını da yapıyoruz ayrıca. Hep söylüyorum, Avrupa'da bir kupa istiyorum, o kupayı müzemize koymamız gerekiyor" dedi.

ZOR DEĞİL İMKANSIZ BİR DÖNEMDE BAŞKAN OLDUM

Beşiktaş'ta göreve başladıkları dönemde imkansızlıklar ile uğraştıklarını vurgulayan Orman, "Bu sezon şampiyonluğu da çok istiyoruz, üç sene üst üste bizim için de bir onur. Zaman insanı yoruyor, geçen günkü Divan'da da söyledim. Mali açıdan zor bir dönemde değil imkansız bir dönemde Beşiktaş'a başkan oldum. Mali açıdan bir yanı diğer açılardan da erozyona uğrayan bir Beşiktaş vardı, medyada kendisine yer bulmayan bir Beşiktaş vardı. Ben o dönemde arkadaşlarımla beraber bu yükün altına girdim." ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN BİR YERE GİTMEYECEK

Cenk Tosun'un Ocakta ayrılıp ayrılmayacağı konusu hakkında da konuşan Orman, "Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldik ve artık ilk 8, ilk 4 şansımız var. Bunlar ihtimal dahilinde, final bile ihtimal dahilinde. Burada bizim takımın kadrosuyla çok fazla oynayarak bir şeyler yapmamız mümkün değil. Beşiktaş takımının oyuncularına teklif gelmesi, izlenmesi çok normal şeyler. Benim açımdan hoş bir şey, oyuncularım açısından da hoş bir şey. Demek ki iyi oyuncular aldık, gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

OĞUZHAN, BEŞİKTAŞ'IN KAPTANI, BEŞİKTAŞ'IN 10 NUMARASI

Oğuzhan'ın geleceği hakkında da konuşan Orman, "Oğuzhan bu takımın kaptanı, Oğuzhan hiçbir yere gitmez, bizim 10 numaramız. Bizim, Oğuzhan ile ilişkimiz çok üst seviyede. Bizim Oğuzhan'ın gideceğine yönelik bir rahatsızlığımız yok. Oğuzhan bir yere gitmeyecek, bizim gönül bağımız var. Biz kimi istiyorsak, onunla sıkıntı yaşamayız. Bizden bir oyuncu gidiyorsa, biz istemediğimiz için gidiyordur" dedi.

VIDA'NIN TRANSFERİNDE SON DURUM

Ocak ayında Vida'nın transferi hakkında da konuşan Orman, "Devre arasında transfer zor gözüküyor, zaten fazla oyuncumuz var. Atınç ve Gökhan Töre geri dönecek. Defans hattına yapacağımız takviyeyi de düşünürsek her mevkide alternatiflerimiz var. Hangi mevkiye transfer yapmalıyız? Her mevkide çok iyi alternatiflerimiz var, mevkiler doldu. Vida'nın kontrat detaylarına girmek istemem. Vida, Beşiktaş için tercih edilecek bir kulüp değildir, hedef olacak bir kulüptür. Premier Lig ya da La Liga'da bir kulüp Vida için adı geçiyor ama Beşiktaş da en az o kadar takım, imkanları geniş. Porto hocası da doğru söylüyor, onlardan da bütçe olarak daha büyük bir kulübüz" şeklinde konuştu. (BeIN Sports)

YORUMLAR 2
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    çok övünüyorsun başkan vallaha
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük başkansın , bu taraftar sonuna kadar arkanda sayın Fikret Orman. İnşaallah sen ve Şenol hoca uzun yıllar kalırsınız
    Cevapla