Hollandalı Başkan'dan Erdoğan'a 'Nasıl yaptınız?'

Beşiktaş - Porto maçını Vodafone Park'ta izleyen UEFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi'nin Hollandalı başkanı Michael van Praag, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı stat atılımı için tebrik etti.

Hollandalı Başkan'dan Erdoğan'a 'Nasıl yaptınız?'
Hollandalı Başkan'dan Erdoğan'a 'Nasıl yaptınız?'
GİRİŞ 22.11.2017 11:21 GÜNCELLEME 22.11.2017 16:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi dün Riva Tesisleri'nde toplanırken, akşam da Beşiktaş-Porto maçını izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçtan sonra UEFA Güvenlik Komitesi üyeleriyle bir araya geldi.

Servet Yardımcı'nın başkanvekilliğini yaptığı komitenin Hollandalı Başkanı Michael van Praag ve komite üyeleriyle tanışan Erdoğan, üyelerle futbol sohbeti yaptı. 

Aynı zamanda Hollanda Federasyonu Başkanı da olan Praag, Erdoğan'a, "1.5 yıl içinde 27 modern stat yaptınız. Bunun için size teşekkür ediyorum. Yaptığınız kolay bir iş değil. Bunu nasıl başardınız?" dedi.

YORUMLAR 16
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    ah ah türkiye israfı önlesin uçar uçar israf nerde kamuda hala 60 yaşinda emeklisi 20 yıl geçmiş insanları besliyor devlet yeter da yolla çıkar bi kanun 1 defaya mahsus bi temizlik yap iş imkanı açın millete lütfen
    Cevapla
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Boluluyum Boluspor 50 yıldır aynı stadda ve buna dair bir adım atılmıyor.3 ligdeki takımlara stad yapılırken ptt, 1 lig de en gözde takımlarından biri olan Boluspor a neden stad yok ?
    Cevapla
  • ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    çaluş senun da olir
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    işte gördün t6ürkün gücü azmini başkanına söyle uğraşmasın akıllı olsun
    Cevapla
  • fergan 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanının yanında Kuveyt Meclis Başkanı, hani şu İsrail heyetini uluslararası bir toplantıda rezil edip kovan yürekli adam !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle