Güneş-Caner görüşmesi! 'En büyük sorunum...'

Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a yönelik küfürlü sözlerinden ötürü 6 maç ceza alan Caner Erkin, yaşananlardan dolayı bin pişman.

Güneş-Caner görüşmesi! 'En büyük sorunum...'
Güneş-Caner görüşmesi! 'En büyük sorunum...'
GİRİŞ 14.11.2017 10:14 GÜNCELLEME 14.11.2017 17:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Güneş'in de daha önceki günlerde düzenlenen bir panelde ceza verdiğini resmen açıkladığı tecrübeli sol bek, dünkü antrenmanda yer alırken, çalışma öncesi hocasıyla gerçekleştirdiği görüşmede üzüntüsünü dile getirdi. 

29 yaşındaki oyuncu, bu tür olayların içinde bir daha asla olmayacağının altını çizerek, "Sahada kendimi tutamıyorum. Bu benim en büyük sorunum. Sakin kafa ile olaylan izledikten sonra çok üzülüyor, hatta utanıyorum. Takımdan ayrı kalmak beni çok zor durumda baktı. Böyle yapamam. Sizden tekrar özür diliyorum, bir daha bunlar olmayacak" ifadelerini kullandı.

'BİZ ÖRNEK OLMALIYIZ'

Güneş, Caner'e bu sözlerine w a karşılık olarak sahada herkesin sinirli olabileceğini belirtip "Ben de kendimi tutamadım ve ceza aldım. (Fenerbahçe maçı) Seni anlıyorum ama bu tür kötü görüntüler iyi değil. Her hareketimizle örnek olmalıyız. Şimdi çık ve kendini sahaya ver" dedi.

YORUMLAR 4
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu beşiktaş bu adamı yeri göğe sığdırmadınız balon yaptınız sonunda kucağınızda patladı
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Caner 6 maç ceza aldı ama basın rahatlamadı , Caner haberini ısıtıp ıstıp yeniden önümüze sürüyorlar.Yeter rahat bırakın Beşiktaşı azda diğer küfür edenleri gündeme taşıyın
    Cevapla
  • Gercek1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen fenerlisin herhalde bir hazimsizligin var belli Üzülme be caner gibi futbolcu çıkar onu alırsınız ama besiktas düşmanlığı yapmayın kendinize bakın sadece Her koyun kendi bacağından asilir
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha olmayacak??!
    Cevapla