Tolgay Devler Ligi'nde istediği rakibi açıkladı!

Beşiktaş'ın son haftalarda parlayan yıldızı Tolgay Arslan, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Tolgay Devler Ligi'nde istediği rakibi açıkladı!
Tolgay Devler Ligi'nde istediği rakibi açıkladı!
GİRİŞ 12.11.2017 17:44 GÜNCELLEME 12.11.2017 17:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Tolgay Arslan, "Ayrılmayı düşünmüyorum, Başkana böyle bir sinyal vermedim. Bu yüzden bonservisim kaç para eder diye de düşünmedim hiç'' dedi. Galatasaray'ın haftada bir maç oynadığı için avantajlı olduğunu söyleyen Tolgay, Milli Takım sürecini de anlatırken, ''Dünya Kupası'na gitseydik Milli Takım sürecim daha hızlı olurdu'' ifadelerini kullandı.

"KENDİMİZE GÜVENDİK, BİRBİRİMİZE İNANDIK"

Tolgay Arslan dört maçlık kaybetme serisini nasıl sonlandırdıkları şu şekilde anlattı: "Kendimize güvendik, birbirimize inandık. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz ama saha içinde de göstermemiz gerekiyordu. 2 zor deplasmandan iyi çıktık. Şimdi puan farkı 5'e düştü. 3 hafta sonra büyük bir maçımız var Galatasaray'a karşı evimizde oynayacağız. Oralara kadar bakmıyoruz. Bizim maçlara tek tek bakmamız gerekiyor. Akhisarspor ile oynayacağız, daha sonra Porto maçı var. Biz böyle uzağa bakmayı sevmiyoruz, tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Uzun bir yol, zor bir yol. Her maçı tek tek değerlendirmemiz lazım."

"SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ, YOKSA HİÇ ÇIKMAYALIM"

Başarılı oyuncu ligde kaybedip Şampiyonlar Ligi'nde kazandıkları dönemde maç seçtikleri konusunda çıkan eleştiriler hakkında, "Maç seçme gibi bir durum yok. Sahaya çıkarsan kazanmak için çıkarsın. Barcelona olsun, TFF 3'üncü Lig takımı olsun, fark etmez. Maç seçmelik bir şey yok. Çünkü, biz bu işi seviyoruz. Sahaya çıkınca kazanmak istiyoruz. Yoksa hiç çıkmayalım. Ligde bize karşı herkes çok hırslı. Konsantrasyon yüzde yüz. Herkes bizi yenmek istiyor. 2 sene üst üste şampiyon olduk. Ama bizim o maçlarda daha da üstüne çıkmamız gerekiyor. Son maç buna güzel bir örnekti. Ama böyle maç seçmek falan bizde olmuyor. Bazen konsantrasyon eksikliği olabilir ama biz futbolcuyuz, işimizi severiz. Takımın karakteri çok iyi. Zor bir dönemden böyle çıktık. İnşallah bu yoldan devam ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

"GRUPTAN ÇIKARSAK REAL MADRID GÜZEL OLUR"

Başarılı oyuncu Şampiyonlar Ligi değerlendirmesini yaparken gruptan çıkmaları durumunda gönlünden geçen takımı da Real Madrid olarak açıkladı. Tolgay, "4 maçta 10 puan yaptık. Gruptan çıkmak istiyoruz. Sonrasında ne gelirse gelsin. Tabii ki rakipler çok güçlü. Ülkemizi güzel temsil ettiğimizi düşünüyorum. Şu an Avrupa'da da herkes Beşiktaş'ın kim olduğunu biliyor ve farkında. Rakipleri az bir şey korkuttuk diyebiliriz. Bu yolda devam etmemiz gerekiyor. Güzel maçlar oynuyoruz. Hakemler çok durdurmuyor. Sürekli oyunun içindesin. Şimdi biz önce turu atlayalım da sonra rakibe göre bir şey diyebiliriz. Tabii ki orada grubu geçersen en büyük takımlara karşı oynamak istersin. Onlara karşı savaşmak istersin. Real Madrid falan güzel olur" dedi.

YORUMLAR 3
  • sadi 6 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yüzden biryerlere gelemiyoruz:)))
    Cevapla
  • Kasım korkmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yüzden beşiktaşlısın
    Cevapla
  • Biri iste 6 yıl önce Şikayet Et
    puhahahaha
    Cevapla