Talisca'dan kritik transfer açıklaması! 'Şu an...'

Beşiktaşlı Anderson Talisca, NTV Spor'da katıldığı canlı yayında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Talisca'dan kritik transfer açıklaması! 'Şu an...'
Talisca'dan kritik transfer açıklaması! 'Şu an...'
GİRİŞ 10.11.2017 14:40 GÜNCELLEME 10.11.2017 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anderson Talisca'nın NTV Spor'a yaptığı açıklamalar şöyle;

"BENFICA, BEŞİKTAŞ'TAKİ ŞARTLARI SAĞLASAYDI..."

Benfica'ya transfer olmasını anlatan Talisca, "Yaşadığım semtte bir hocamız vardı, beni Bahia'ya kazandırdı. Benfica'nın Bahia'da yaşayan bir gözlemcisi beni keşfetti ve Benfica'ya kazandırdı. Portekiz, Avrupa'ya giriş için önemli bir ülke. İlk senem çok iyi geçti. Çünkü o zaman Jorge Jesus vardı. Benim transferimi o istemişti ve onun verdiği şansla iyi bir sezon geçirdim. Teknik direktör değişikliğinin ardından şans bulamadım. Başkan ve taraftarlar bana destek verdi ama haksızlığa uğradığımı düşündüm. Beşiktaş'ın bana sağladığı gibi çalışma şartlarım olsaydı, Benfica'da daha başarılı olabilirdim." itirafında bulundu.

"BEŞİKTAŞ'A İLK GELDİĞİMDE SORMUŞTUM..."

Türkiye'deki altyapı sistemi hakkında görüşü sorulan Brezilyalı futbolcu "Geçen sene altyapıları takip etmiyordum. Bu sene kuzenim geldi ve Beşiktaş'ın altyapısında oynuyor. Altyapıları daha fazla takip etmeye başladım. Altyapılar, kulüplerin organik meyveleri ve bu işe daha fazla eğilmeleri gerekiyor. Beşiktaş altyapısından gelen ve bizimle antrenman çıkan birçok genç var. Onlara şu an şans tanınıyor. Ben de her gün bir şeyler öğreniyorum. Adriano'dan Pepe'den, Quaresma'dan... İlk geldiğimde altyapıdan kaç oyuncu olduğunu sormuştum. Necip Uysal'ı Oğuzhan Özyakup'u söylediler. Sanırım Beşiktaş bunu yoluna soktu. İlerleyen dönemde daha fazla oyuncu göreceğimizi düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

"ELİMDEN GELDİĞİNCE BEŞİKTAŞ'IN ŞEREFLİ FORMASINI TERLETMEK..."

Avrupa'dan birçok kulübün kendisini takip etmesiyle ilgili hatırlatma üzerine Talisca, "Gelecekle ilgili çok fazla plan yapmıyorum. Geleceği Tanrı'ya bıraktım. Yarın ne olacağımı da bilmiyorum. Büyük kulüplerin ilgisi beni mutlu ediyor. Ancak şu an Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve Beşiktaş'a bana bu şansı verdikleri için minnettarım. Hocama ve başkana teşekkür ediyorum. Eldimden geldiğince Beşiktaş'ın şerefli formasını terletmek istiyorum." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM AMA BENFICA..."

"Beşiktaş'ta kalmak istiyor musun?" sorusuna yanıt veren Talisca "Buraya gelmeden evvel Türkiye'yi tanımıyordum ama tanıdıkça sevmeye başladım. Başkan ve hocanın verdiği çalışma ortamıyla işler iyi gidiyor. Deneyip göreceğiz. İlk tercihim her zaman Beşiktaş. Bunu dana önce de söyledim. Durumum şu anda biraz karışık. Burada kalmam için kulüplerin birbirini anlamsı lazım. Benfica anlar mı, bilmiyorum. Benfica'da devam eden bir kontratım var. Ben ne kadar istesem de kendi isteğimin bir sonuca ulaşmayacağını biliyorum." şeklinde konuştu.

"BENFICA TARAFTARI BENİ ANLAMAYABİLİR..."

Benfica'ya attığı golün ardından Portekiz kulübünden tepki görmesiyle ilgili konuşan Talisca, "Attığım golden sonra açıklamalarım vardı. Yaşadıklarımı anlattım. Taraftar da buna tepki gösterdi. Benfica'da maaş problemim vardı ve bir şeyler büyütüldü. Olay benim üzerime yıkılmaya çalışıldı. Taraftar tabii ki kulübünü koruyacaktır ama bizim de hayatımız ve yaşantımız var. Kulüplerin kararı özel hayatımızı etkilediği zaman bunu taraftarın anlaması zor ama ben de yaşadıklarımı biliyorum." diye konuştu.

"ABOUBAKAR'IN GİTMESİNE ÜZÜLDÜM"

"Vincent Abpubakar'ın Porto'ya gitmesine üzüldü mü?" sorusuna cevap veren Brezilyalı yıldız "Üzüldüm tabii ki ve bir röportajımda bundan bahsettim. Maçtan sonra odamıza gelip bizi görmesi olumsuz yorumlandı. Ancak biz onunla çok iyi arkadaşlıklar kurduk. Güzel anılarımızı tazelerken çekilmiş görüntüler farklı yorumlandı. Aboubakar'a haksızlık yapıldı. Ona başarılar diliyorum." dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ MAÇ MAÇ ELE ALDIK..."

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı işler yapmalarıyla ilgili görüşü istenen Talisca "Olaya maç maç bakıyoruz. Grubun dengeli olduğunu biliyorduk. Maç maç ele aldık ve şu anda buradayız. Şampiyonlar Ligi çok farklı bir ortam. Sahaya çıktığınızda bunu anlıyorsunuz. En ufak bir hatanın bile telafisi yok. İyi oynuyoruz ve bir takım, diğerinin açıklarını kolluyor." ifadelerini kullandı. 

"BUNU ŞENOL HOCA KEŞFETTİ, KENDİME ŞAŞIRIYORUM"

Bu sezon sadece 3 gol atması ve Göztepe'ye karşı attığı kafa golüyle ilgili yorumu istenen Talisca, "Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Geçen sezon 3 ay sakatlık yaşadım ve bu da beni geride bıraktı. Ona rağmen 17 gol atmam önemliydi. Bu sene de gollerimi atacağım. İyi çalıştığımı düşünüyorum ve Göztepe maçında da gol attım. İlerleyen haftalarda da daha iyi olacağım. Kafa golleri atmaya Türkiye'de başladım. Şenol hoca, kafa vurabileceğimi keşfetti. Türkiye'ye gelmeden önce hiç kafa golüm yoktu. Kendi kendime şaşırıyorum. Hiçbir zaman bu kadar kafa golü atan biri değildim. Benfica ve Bahia'da bu kadar önde hiç oynamamıştım. 8 numara oynadığınız hem oyunu kurup hem de ceza sahasına koşmanız çok zor bir şey. Hoca çalışmama için bana bütün rahatlığı ve serbestliği sunuyor. Kafa vuruşlarım için Adriano, Babel ve Gökhan Gönül gibi oyuncuların varlığını unutmamam lazım. Hocanın koyduğu her yerde oynarım ama forvet arkasında daha iyi hissediyorum." dedi. 

TALISCA'DAN İLK KEZ CANER ERKİN AÇIKLAMASI

Caner Erkin ile kavga etmesi hakkında açıklama yapması istenen Talisca "Futbolun içerisinde normal denilebilecek bir şey. Aynı takım için mücadele eden oyuncular arasında çok normal. Şu an bir problemimiz yok." diye konuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bonservisini alalım.
    Cevapla