Beşiktaş'a PFDK şoku!

Beşiktaş, Göztepe karşılaşmasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratlar' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Beşiktaş'a PFDK şoku!
Beşiktaş'a PFDK şoku!
GİRİŞ 07.11.2017 17:16 GÜNCELLEME 07.11.2017 17:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'de 11. hafta maçları ile ilgili kararlarını açıkladı.

İşte PFDK'nın aldığı karar;

Hukuk Müşavirliği'nce 07.11.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü futbolcusuMAHMOUD AHMED IBRAHIM HASSAN'ın 04.11.2017 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.-BURSASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 05.11.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü idarecisi BEKİR NURSAL BİLGİN'in kulübün resmi internet sitesinde yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübü futbolcusu CEYHUN GÜLSELAM'ın 04.11.2017 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-KARDEMİR KARABÜKSPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 05.11.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- GÖZTEPE A.Ş. Kulübü'nün 05.11.2017 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Müsabakaları Statüsünün 8/11. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GÖZTEPE A.Ş. Kulübü futbolcusu LEO SCHWECHLEN'in aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 06.11.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 05.11.2017 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YORUMLAR 8
  • yuhh 6 yıl önce Şikayet Et
    ne demek pfdk şoku algı yapmayı bırakın eğer suç var ise hangi kulüp ise cezayı çekecek kışkırtma yapmayın
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki suç varsa ceza uygulansın , hakeme su fırlatanlarda ceza alsın , diğer küfredenlerde ceza alsın . Cezalar sadece Beşiktaşa uygulanmasın!
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs taraftarı gibi hakemi madde yağmuruna tutsaydı ceza bile almazdı. Şimdi küfür diye sahasını kapatırlar. CaneRe verdikleri tarifeyi şimdi beşiktaşa uygularlar. Tff adaleti bu.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    gücünüz Karabük’e yeter Konya’ya yeter ancak hadi bakalım Beşiktaş’a 10-2o bin lira dışında bi ceza verinde görelim Karabük ve Konya’nın gene hakkı yendi Konya nın ağzı yandığı için sineye çekti Karabük yandın sen nasıl TFF ye hakemlere laf edersin kendini ne sanıyorsun deyip cezayı basarlar ama iş 3 büyüklere gelince kör sağır dilsiz olur bu eyyamcılar.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyalılar sahaya bıçak attılar , görmemiş gibi 200-300 kişi sahaya daldılar daha ne yapacaklardıki gücünüz Konyaya yeter diyorsunuz?
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf çok boş konuşuyorsun , Göztepeliler bütün stad koro halinde Hüseyin Göceke o... çocuğu diye küfür ettiler! sonrada neymiş küçük takımlar eziliyormuş geç onu kardeş.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya konyayi indi cezayı beşiktaş aldı sen hala ne saçmalıyorsun birader. Gs taraftarı hakemi yere indirdi neredeyse ceza bile almadı. Bu ligde en fazla ve uydurma cezayı beşiktaş alır hep. Gidin kumda oynayın.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapma ya göztepe taraftarı hakeme nasıl küfürler etti ben utandım be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle