Cenk Tosun'dan Real Madrid itirafı

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, BeinSports Haber'e özel bir röportaj verdi.

Cenk Tosun'dan Real Madrid itirafı
Cenk Tosun'dan Real Madrid itirafı
GİRİŞ 06.11.2017 15:05 GÜNCELLEME 06.11.2017 16:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

En büyük hayallerinden birinin Beşiktaş'ta oynamak olduğunu ifade eden Cenk, "Konya maçında 3 gol atmıştım babam beni över zannettim ama orada bile eleştirdi. 1 tane daha atman lazım diye gazımı alıyor çok da pohpohlamaya gerek yok aslında her insan havaya girmeye müsaittir Hayallerimin yüzde yüzünü gerçekleştirdim hatta fazlasını. Ben Beşiktaş'ta oynamayı hayal ediyordum ama vazgeçilmez olmayı, milli takımda 9 numarayı giymeyi tahmin edemezdim. tabii şimdi hedeflerimi daha da yükselttim. Daha fazla çalışmam lazım EPL bence dünyanın en iyi ligi. Güce dayalı oynanıyor. Dünyanın en iyi oyuncuları orada" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir düşüncesi olmaduığını ifade eden Cenk Tosun, "Sezon başında evet Ada'dan teklif geldi. Çok büyük rakamlardan bahsedildi. Gerçekten gurur verici. Basında hep ismim geçiyordu. Bu takımlarla ismimin  anılması mutlu etti. Palace'yi herkes biliyor. Direkten döndü iyi ki de öyle olmuş ben hep hayırlısını istemişimdir hep dua ettim. Tabii ki Avrupa'da oynamak isterim. İlk hedefimin İngiltere olduğunu söyleyemem. Burada misyonumu doldurduktan sonra Türkiye'yi yurtdışında temsil etmek isterim: İleri yıllarda yine dönerim. Ama bu sene şampiyonluk isterim. Başkan kal derse yıllarca kalırım. Büyük paralarla da gidebilirim" şeklinde konuştu.

34 maçta 34 gol atsa Real Madrid'de oynayacağını ifade eden Cenk, "Demba Ba ve Mario Gomez'den çok şey öğrendim. İkisine çok teşekkür ederim. Negredo öyle çok büyük işler başarmış bir adam ve egosu sıfır olan bir adam, aramızda bir sorun yok. Beni oynatmıyor trip atayım gibi bir isim değil takdir ettiğim bir insan bazen ben atarım bazen o şampiyonluklar böyle geliyor. Ben de robot değilim 34 maç olmayacak hep atsam zaten Real Madrid'de oynarım" dedi.

HAYKIRMAK İSTERDİM

Dünya Kupası'nda işi çok sona bıraktık. Biz bitti demeden bitmeze bıraktık. Milli Takım'da arkadaşlık sorunu yok. İzlanda maçında da tamamen koptuk. Finlandiya maçında sevinemedim. Haykıra haykıra sevinmek isterdim. 80 milyonu temsil ediyorum. Turnuvaya katılamamamızdan dolayı sevincimizi paylaşamadım, içimden sevindim. Gönül isterdi İzlanda'ya atmak, o zaman haykırırdım.

GENÇ OYUNCULARA TAVSİYE

Genç oyunculara tavsiyem zevkle işlerini yapsınlar, takım idmanı sadece yetmiyor ben onu öğrendim. Takım idmanı bir yere getirir özel idman üst seviyeye çıkarır. Okullarına da önem versinler ve bir arada götürsünler

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MESAJ

Beşiktaş taraftarının beni ne kadar sevdiğini biliyorum ben de onları seviyorum. Allah razı olsun bizi yalnız bırakmıyorlar. Aldıkları belki de az maaşla da bizi desteklemeye geliyorlar. Onların yüzünü kara çıkartmamaya çalışacağız

TEK KELİMELİK MESAJLAR

-Şampiyonlar Ligi müziiği?
Tüyler diken diken

-Batistuta?
İdolüm

Kemal Sunal?
Gelmiş geçmiş en komik adam

Michael Jordan?
En büyük sporcu, 23 numara

YORUMLAR 3
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    gaza gelme sonun ötekiler gibi olmasin sonra!
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    şu an en iyi türk futbolcu
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    emre belözoğlu
    Cevapla