Fikret Orman'dan Galatasaray'a sürpriz teklif!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, AA Spor Masası'na konuk oldu. Orman Türk futbolunun globalde büyümesi gerektiğine değinerek Galatasaray ile Çin'de maç yapmayı teklif etti.

Fikret Orman'dan Galatasaray'a sürpriz teklif!
Fikret Orman'dan Galatasaray'a sürpriz teklif!
GİRİŞ 31.10.2017 16:47 GÜNCELLEME 31.10.2017 17:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

Globalde büyümemiz lazım. Dünya markası olduğumuz günü sponsorluk rakamlarımız artacaktır. Beşiktaş dünya çapında işler yapması lazım. Çin, Endonezya, Azerbaycan, Irak, İran, Arap yarımadası ve Kuzey Afrika hedeflediğimiz noktalar. Her yerde Uzakdoğu projemizi anlatıyoruz, başka kulüpler de yapsınlar ki ligimizin marka değeri yükselsin. Manchester United'ın dünyada 650 milyon taraftarı var. Manchester şehrine gitseniz 300-400 bin taraftarı yoktur. 1992-93 sezonunda bu işlere başlamışlar. Örneğin Beşiktaş gitsin Galatasaray'la beraber Çin'de maç yapsın. 

"AZİZ YILDIRIM GİDERSE BEN DE GİDERİM"

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun bey ağabeyimiz. Kulüpler Birliği'ne Fenerbahçe Başkanı giderse ben de giderim. Şekip Mosturoğlu bizim arkadaşımız, ama ikinci başkan. Başkanın olmadığı, ikinci başkanın olduğu yerde ben oraya katılamam. Benim saygınlığım, camiamın saygınlığıdır."

YORUMLAR 4
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence el ele verirse iki kulüp ligin kalitesi 20 kat artar. Taraftar demek para demek sıcak para hemde her dakika. Para olmazsa transfer olmaz hiçbirşey olmaz avrupa da başarı da olmaz.
    Cevapla
  • Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Baskan Takisca yi alllllllllllllllll
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel fikir desteklenirse neden olmasın?
    Cevapla
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir düşünce neden olmasın!
    Cevapla