Anderson Talisca'ya teknik ekipten uyarı!

Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın beklentilerin altında kalması üzerine teknik ekipten uyarı aldığı öğrenildi.

Anderson Talisca'ya teknik ekipten uyarı!
Anderson Talisca'ya teknik ekipten uyarı!
GİRİŞ 30.10.2017 12:04 GÜNCELLEME 30.10.2017 12:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar'ın önceki akşam Alanyaspor'la oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Talisca, ortaya koyduğu futbolla beklenenin altında bir görüntü sergilemişti. 

Şampiyonlar Ligi'nde adeta fırtına gibi esen genç futbolcu, 1 gol ve bir asistle oynadığı Trabzonspor karşılaşması sonrasında görev yaptığı 3 lig mücadelesinde de etkisiz kaldı.

Brezilyalı oyuncunun Gençlerbirliği ve Başakşehir maçına ek olarak Aytemiz Alanyaspor maçında da bekleneni verememesi sonrasında teknik ekipten uyarı aldığı bildirildi.

YORUMLAR 7
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Talisca şüphesiz çok yetenekli her oyuncunun zaman zaman inişli çıkışlı grafiği olur hemen yerden yere vurmayalım yeniden kendini bulacaktır Karaoğlan :)
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Taliska çok harika bir oyuncu ne olmuş her oyuncu sezonun belli dönemlerinde düşüşe geçebilir. Bu düşüş Taliskanın kötü oyuncu olduğunu göstermez. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig derken oyuncu ister istemez yoruluyor. Taliska her iki kulvarda da neredeyse 90 dakika forma giydiğinden vücudu yorgunluğa yenik düşüyor.
    Cevapla
  • vrn29 6 yıl önce Şikayet Et
    toptan anlamayanlar boş konuşup durmuş adam forvet gibi her türlü golü atıyor,bence canere uyarı versinler adamın ayarını bozdu her gittiği takımda böyle boş orta yapmaktan başka bişe yapmıyor
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakın bu adamın tapusu falan alınmasın, yoksa elimizde bir şişer kalır. Adamda önündeki topa iyi plase vurmaktan başka bir yeteneği vede mücadelesi yok .yoksa zaten şimdiye kadar iyi bir kulüp transfer ederdi bakıyorlar başka bir özelliği yok vazgeçiyorlar Beşiktaşı resmen 10 kişi oynatıyor
    Cevapla
  • ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Yetenek yok mu ayıptır ya ;)) nankörlrşme
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın ola bu adama öyle söylendiği gibi 24 milyon euro felan vermeyin. bakmayın öyle bir iki gol attığına. takımın kötü olmasında en büyük sebep bu adamdır. ocakta mesut özil i alalım. aynı paraya.
    Cevapla
  • ahşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ya sen çok mu iyi biliyo n kavgadan dolayı eykilendi kendine gelecektir sen merak etme;))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle