Oğuzhan Özyakup'tan Şenol Güneş'e tepki

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Aytemiz Alanyaspor maçında oyundan çıkmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'e kısa süreli bir tepki gösterdi.

Oğuzhan Özyakup'tan Şenol Güneş'e tepki
Oğuzhan Özyakup'tan Şenol Güneş'e tepki
GİRİŞ 28.10.2017 22:56 GÜNCELLEME 28.10.2017 23:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta bir değişiklik sonrasında teknik direktör Şenol Güneş'e tepki geldi.

Karşılaşmanın 65. dakikasında Cenk Tosun'un golünde asisti yapan isim olan Oğuzhan Özyakup, teknik direktör Şenol Güneş tarafından kenara alındı ve yerine Tolgay oyuna girdi.

Bu değişikliğe tepki gösteren Oğuzhan Özyakup, kulübeye geldiği sırada teknik direktör Şenol Güneş'in uzattığı ele sinirli ve sert bir şekilde cevap verdi.

YORUMLAR 13
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    her zaman soyledim. bu adam kucuk maclarin adami diye. bana iyi oynadigi 1 derbi maci, 1 sampiyonlar ligi macini soylesinde gorelim. buyuk oyuncular, buyuk maclarda kendini gösterir. ama oguzhandan once suc bizim basinda. bu kadar pof poflarsan adamda kendini ronaldinho sanar tabiiki.
    Cevapla
  • turk 6 yıl önce Şikayet Et
    biz bu takimda sergeni, tumeri, sosayi izledik. onlarin yaninda sen kimsin kardessss? ne saniyosun kendini kucuk maclarin adami !!!
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Caner,Volkan sen,Oguzhan ve digerleri profosyonel olamiyorlar.Sonra neden yabancilar oynuyor diyorlar.Bir dilinizi
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    satılsın
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle