Fikret Orman'dan Caner Erkin patlaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir maçındaki hareketi ve hakareti nedeniyle 6 maç ceza verilen Caner Erkin için konuştu.

Fikret Orman'dan Caner Erkin patlaması
Fikret Orman'dan Caner Erkin patlaması
GİRİŞ 27.10.2017 21:07 GÜNCELLEME 27.10.2017 21:34
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Medipol Başakşehir mücadelesinde hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği görüntülerce tespit edilen Caner Erkin'e verilen 6 maçlık cezayla ilgili olarak açıklamalar yapıyor.

Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Galatasaray, 90'lı yılların sonunda Avrupa'da bir misyon üstlenmişti. Şimdi ise bunu biz yapıyoruz. Beşiktaş'ı aşağı çekmeye çalışıyorlar. Caner Erkin birçok takımda oynadı, ona bunlar başka takımlarda yapılmadı, şimdi yapılıyor."

"Caner'i milli maçlara çağıracaklar, madem cezalı çağırmayın. Sizin amacınız Beşiktaş'a ceza vermek." Oyun oynanırken kural değişmez. Kamuoyu baskısıyla, Twitter ile futbol yönetilmez. Başka kulüpler site kuruyorlar. Sosyal medyadan ana, babamıza küfür ediyorlar.Herkes 'Beşiktaş kollanıyor' diyor. Ne kollanması? Sarı karttan, kırmızı karttan gözümüzü açamıyoruz. Beşiktaş deneme tahtası olacak bir kulüp mü?"

"Kamuoyunun tepkisine göre ceza verilecekse, biz bu işleri köpürtmesini çok iyi biliriz! Oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım adam mı öldürmüşler, ne yapmışlar? Bu ülkede başkan başkana yumruk atıyor!"

"Türkiye'nin medar-ı iftiharıyız. Gidin UEFA'ya sorun, Türkiye'nin en düzgün kulübü hangisi diye, 'Beşiktaş' diyeceklerdir. Efendi Beşiktaş diyorsak, uysal koyunuz demek değil. Sezon başı gelir, görüntü üzerinden karar vereceğiz derseniz, verebilirsiniz. Maç oynanıyor, bir olay oluyor, biz böyle bir karar vereceğiz diyorsunuz. Bir gecede talimat değişiyor"

YORUMLAR 35
  • Özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    Yavicdan yokvicdan yok mu sizde..caner hatalı..ama hangi futbolcu neden dolayı 6 maç ceza almış.
    Cevapla
  • bordo mavi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışını yanlis ornekle kapatmaya calisiyor...bak benim yanlışım daha masum diyor. Ne zaman beni baskasinin durumu ilgilendirmez yanlis yapanin cezasini keserim dersen o zaman efendisin...efendilik lafla olmaz!
    Cevapla
  • Kürşat 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş a karşı harcadığınız haince enerjinizi biraz Avrupa kupalarında harcasanız da ülke puanı yükselsin.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa kardeş
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakarsak üç büyükler mağdur. Ama esas mağdur Anadolu takımları. Caner ceza almalı mı? evet almalı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yan hakem yaralandı. Allah göstermesin ölebilirdi. Bakalım Galatasaray kaç maç ceza alacak. Sonuçta insan hayatına saldırı var. Kim kollanıyor bekleyip göreceğiz.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    gs-fb maçının kararı tribundeki seyircilere bir maaç giriş yapamayacak ne komik değilmi hareket yapan 6 maç cezalı fiili darp yapan cezasız
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bi adamsın ya. ödül mü versinler Caner’e
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle