Cenk Tosun'un babasından transfer itirafı!

Beşiktaş'ın bu sezon en çok konuşulan ismi olan ve birçok Avrupa kulübünün ilgisini çeken Cenk Tosun'un peşini İngilizler bırakmıyor.

Cenk Tosun'un babasından transfer itirafı!
Cenk Tosun'un babasından transfer itirafı!
GİRİŞ 27.10.2017 10:37 GÜNCELLEME 27.10.2017 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Crystal Palace'ın transferin son günü 14 milyon Euro verdiği Tosun'u Tottenham da izlemeye almıştı. Yıldız forvetin durumunu yakından takip eden Ada ekibinin, Real Madrid'e gideceği konuşulan Harry Kane'i satıp Cenk Tosun'u almayı hedeflediği öğrenildi.

Tottenham'm yanı sıra Everton'un da 26 yaşındaki golcüyü transfer etmek istediği ifade edilirken, ilk görüşmenin geçtiğimiz günlerde Almanya'da gerçekleştiği belirtildi.

'CENK'İN TERCİHİ İNGİLTERE'

İngiliz ekiplerinin temsilcilerinin golcü oyuncunun Almanya'da yaşayan babası Şenol Tosun ile görüştüğü ortaya çıktı. Niyetlerinin ciddi olduğunu gösteren İngilizler'in devre arası için bu transferi düşündüklerini söyledikleri belirtildi. Baba Tosun'un ise Tottenham ve Everton'a, "Cenk'in kulübüyle sözleşmesi sürüyor. Bizim bir sıkıntımız yok. Kulüp "Git" derse gideriz, yoksa kalırız. Bu işi kulüp ile görüşmeniz gerek. Ancak Cenk'in tercihi İngiltere" dediği öğrenildi. 

DORTMUND DA TAKİPTE 

İngiliz, İspanyol kulüplerinin yanı sıra Cenk'e talip olan takımlara Bundesliga'nın güçlü ekibi Borussia Dortmund da eklendi. Alman ekibinin bir süredir Siyah-Beyazlı yıldız takip ettiği ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kalan maçları izledikten sonra bu transfer için son kararını vereceği ifade edildi. Cenk Tosun'un İngiliz ekipleri olmazsa Almanya'da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • bjk56 6 yıl önce Şikayet Et
    sen bi sus konuşunca ortalık karışıyor
    Cevapla
  • KIRKiKi 6 yıl önce Şikayet Et
    gitme eskitirler
    Cevapla