Beşiktaş karar verdi! Negredo devre arası...

Beşiktaşlı yöneticiler yeni transferlerin sezonun ikinci yarısında patlama yapacağına inanıyor.

Beşiktaş karar verdi! Negredo devre arası...
Beşiktaş karar verdi! Negredo devre arası...
GİRİŞ 27.10.2017 09:09 GÜNCELLEME 27.10.2017 09:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Alvaro Negredo, Gary Medel ve Jeremain Lens'in şimdiye kadar forma giydikleri maçlarda beklentilere yanıt verememesi kafalarda soru işaretleri yarattı. 

Transferi dünyada büyük ses getiren Pepe kısa sürede teknik heyetin güvenini kazanarak, Real Madrid'deki günlerini aratmayan bir performans sergilerken, diğer oyuncular yeteri kadar süre alamadı. Bu konuda kendi aralarında fikir alış verişinde bulunan siyah-beyazlı yöneticilerin performans düşüklüğünü bu oyuncuların geç transfer edilmesine bağladıkları aktarıldı.

Yeni sezonun ilk transferi olan Pepe'nin kısa sürede takıma alıştığı ve kamp dönemine de yetiştiğini dile getiren Beşiktaşlı yöneticilerin, "Negredo, Medel, Lens ve Orkan devre arası kampından sonra daha çok katkı sağlayacaklar. Geçen sene Talisca ve Abobubakar da devre arasından sonra daha verimli oynamışlardı. Maalesef ekonomik nedenlerden dolayı bu transferleri geç bitirmek zorunda kaldık" diye konuştukları bildirildi. 

Yeni transferlerin daha çok şans bulmaları için Ziraat Türkiye Kupası'nın başlamasını dört gözle bekleyen siyah-beyazlı yönetimin, Teknik Direktör Şenol Güneş'e de hak verdikleri kaydedildi.

Bu arada devre arasında cazip bir teklif gelmesi halinde Pepe dışındaki yeni oyuncuların elden çıkarılabileceği ileri sürüldü. 

Devre arasında Çin transfer tahtasının açılacak olması nedeniyle siyah-beyazlılar yeni strateji belirleyecek. Ancak İngiliz kulüplerinin hedefindeki Cenk Tosun astronomik bir teklif gelmediği sürece kadroda tutulacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • alie 6 yıl önce Şikayet Et
    Medel oynadıığ maçlarda kötü oynmadı ki geldğinden beri. Lens ve Negredo patladı elimizde
    Cevapla
  • agah 6 yıl önce Şikayet Et
    gs bu seneden itibaren 3 yil transfer yapamayacak.iddam da su ki sampiyonda olamayacak.Ffp yi imzalamaya mecbur imzalamazsa ver elini ptt...
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın çok iyi bir kadrosu var fakat Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve arada Milli maçlar oyuncuları çok ama çok yıprattı. Beşiktaş'ın geçen yılki kadrosunu büyük ölçüde korumak istemesi Şampiyonlar Liginde çok büyük bir avantaj getirdi ama bu yılki yeni transferler için de büyük handikap oluşturdu. Yoksa transfer edilen oyuncuların hepsi birbirinden değerli 0n numara oyuncular...
    Cevapla
  • Tamam 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs devri başladı...
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Ancak Elimizde Patlar. Demba Ba ve Gomez den Sonra Aboubakar ve Negredo Sizlere Yakışmıyor.
    Cevapla
  • Golden 6 yıl önce Şikayet Et
    Aboubakar'ı öp te başına koy. Keşke takımda kalabilseydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle