Hakem o küfürleri raporuna yazmadı!

Mete Kalkavan'a ettiği küfürleri kameralara yansıyan Beşiktaşlı Caner Erkin'e hakem raporundan dolayı ceza gelmeyecek.

GİRİŞ 24.10.2017 15:23 GÜNCELLEME 24.10.2017 19:33
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'in 1-1 berabere kaldığı maçın 87. dakikasında, hakem Mete Kalkavan'a ettiği küfürleri kameralara yansıyan Beşiktaşlı Caner Erkin'e hakem raporundan dolayı ceza gelmeyecek. 

Kalkavan'ın bu küfürü işitmediği raporlara da yansırken, maçta görevli olan tüm hakem ve gözlemcilerin de gürültü yüzünden Caner'in küfürlerini duyamadıkları bildirildi. Duyulsaydı Kalkavan'ın o an direkt kırmızı kart da çıkarabileceği belirtilirken, karşılaşmanın hakem gözlemci raporlarında yer almayan küfürlerin, görüntülerden de ceza uygulaması kaldırıldığı için yaptırıma uğramayacağı ifade edildi. Caner Erkin sadece üst üste gördüğü sarı kartlar nedeniyle Aytemiz Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Bu arada MHK'nin, Mete Kalkavan'ın yönetimini başarısız bulmadığı, verdiği kararların skoru değiştirmediği görüşünde birleştiği belirtildi. Kalkavan'ın 8.2 puan ile haftayı kapacağı öğrenildi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yorum yapan tüm fenerli arkadaşlara bir sorum var ; Caner fbde oynarkende çirkefti ve küfürler ediyordu , bir gün dedinizmi bu adam fenere yakışmıyor gitsin fenerden diye??? Aziz yıldırım kovdu demeyin sözleşmesi bitti İntere gitti biz ordan aldık fenerden değil.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsaydı hakem ? Caner kendini kaybetti , ana avrat sövdü , ben de federasyon ve seyirci korkusundan duymamazlığa geldim mi deseydi ?
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir tiyatro oynanıyor , herkes seyrediyor . Lig tamamen kurgu...
    Cevapla
  • uyan 6 yıl önce Şikayet Et
    rezillik
    Cevapla
  • önder ARAS 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm dünya canerin küfrünü duyarken hakem ve gözlemcilerin görmemesi garib değilmi ne diyelim hakemede gözlük gözlemciye de gözlük....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle