Fikret Orman noktayı koydu! 'Hocam hesap ver'

Süper Lig'de son oynadığı 3 maçta arka arkaya istemediği sonuçlar alan ve lider Galatasaray ile olan puan farkı 8'e çıkan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman kötü gidişe el koyuyor.

Fikret Orman noktayı koydu! 'Hocam hesap ver'
Fikret Orman noktayı koydu! 'Hocam hesap ver'
GİRİŞ 16.10.2017 10:54 GÜNCELLEME 16.10.2017 11:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Monaco ile önemli bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar'ın bu karşılaşmadan çıkaracağı sonuçtan bağımsız olarak başkan Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş ile görüşüp durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

Takımın son maçlardaki halinden hoşnut olmayan Orman'ın sorunun ne olduğunu tecrübeli teknik adama soracağı ve detaylı bir rapor isteyeceği bildirildi.

Monaco mücadelesi öncesi olumsuz hiçbir şey konuşmak istemeyen Fikret Orman'ın bunu yöneticilere de söylediği ve takıma tam destek verdiği belirtildi.

CEZALAR DA YOLDA

Öte yandan Orman ve kurmayları takımdaki bazı futbolculara da ceza verecek. Yönetim kuruluyla konuyu değerlendiren Orman'ın, M. Başakşehir sınavı öncesinde; Trabzon maçı sonrası soyunma odasında kavga eden Caner Erkin ve Anderson Talisca başta olmak üzere, kampa geç katılan ve milli takımdan geç dönen bazı isimlere cezai yaptırım uyguluyacağı ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    İnişler çıkışlar her takımda olur bu kadar abartmaya ne gerek var her sene aynı performans olmaz önemli olan oynanan futbol kötü olmasın.Bu senenin bir diğer farkı çok güçlü bir Galatasaray var ligin bütün dengelerini bozdu Galatasarayı'da kolay kolay tutamazlar derim bu sene çetin bir lig olacaktır.
    Cevapla