Cenk'ten olay yaratacak Fenerbahçe açıklaması!

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili çok çarpıcı ve sert ifadeler kullandı.

Cenk'ten olay yaratacak Fenerbahçe açıklaması!
Cenk'ten olay yaratacak Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 13.10.2017 13:06 GÜNCELLEME 13.10.2017 13:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Dergisi'nin Ekim Sayısı'nda Cenk Tosun ile ilgili özel bir kitapçık verildi. Yıldız futbolcunun bu kitapçıkta yer alan bazı sözleri ise dikkat çekti. Milli golcü olaylı Fenerbahçe derbisi ile ilgili sert sözler sarf etti.

İşte o açıklamalardan satırlar:

"Bir pozisyonda eğer bana faul yapılmış ancak düdük çalınmamışsa emeğim çalınmış gibi hissediyorum. Ancak bazen sonradan televizyonda kendimi izlediğimde 'Bu ben miyim' diye kendi kendime soruyorum. Sonuçta hakemler de insan, bunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmamalıyım. Bir vites düşürmem gerektiğinin farkındayım. Bir de şöyle bir sıkıntım var. Yenildiğimiz maçlardan sonra günlerce uyuyamamak gibi kötü bir huyum var. Fenerbahçe maçında resmen tuzağa düşürüldük. Bunu unutamıyorum. Biz Beşiktaş olarak asla bu tip ayak oyunları ile maç kazanma yollarına girmeyeceğiz."

YORUMLAR 9
  • Cengaver 6 yıl önce Şikayet Et
    Alışmış kudurmuştan beterdir. İki yıldır efendi maskesi altında size yapılmayan kıyak kalmadı, şimdi ağlar oldunuz. Vodafone arena ağlama duvarı oldu. Kimi oyuncunun gırtlağına sarılır ceza almaz, kimi el hareketi çeker kimse görmez, insanların anasına söverler kimse konuşmaz.
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl vodafone da da aynı tuzağa düşmüştük papaz 2 kere pilav yememeli...
    Cevapla
  • msnmy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yönetici misin, medya mesubu musun, yorumcu mu yoksa futbolcu musun? Kaçırdığın goller dede ayak oyunu yapma golleri atta takımın yenilmesin!
    Cevapla
  • Ayaş' lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yılki Kadıköyde oynanan maçta şenol hocanız maç sonu açıklamasında FENERİN tuzağına düşmedik demişti. Tabi o zaman hakem vardı. Şimdi sen bunu nasıl diyorsun. Hocanız size demedi mi FENERİN TUZAĞINA DÜŞMEYİN diye.
    Cevapla
  • izmir gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunun en iyi oyuncusu KISKANMAYIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle