Beşiktaş 'yine' Çin yolcusu!

Beşiktaş önümüzdeki yıl yaz kampının bir bölümünü yine Çin'de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Beşiktaş 'yine' Çin yolcusu!
Beşiktaş 'yine' Çin yolcusu!
GİRİŞ 12.10.2017 09:36 GÜNCELLEME 12.10.2017 12:41

Geçtiğimiz yaz döneminde Çin'de kamp planlayan fakat teknik heyetin isteğiyle bu kampı Schalke ile oynanan özel hazırlık maçına çeviren siyah-beyazlılar 2018'de daha geniş kapsamlı bir kamp hazırlığına girecek.

Son iki yılda kampların İstanbul'da yapılmaması nedeniyle ne dış ne de iç basında fazla yer alamayan Beşiktaş yeni sezon öncesi dünya medyasında adını daha fazla duyurmayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon ortaya koyduğu performansla Çin'de tanınmaya başlayan siyah-beyazlı takım bu sezon gruptan da çıkılması halinde Asya'da daha popüler olacağına inanıyor.

Şampiyonlar Ligi vitrinini Çin pazarına girmekte kullanmak isteyen Beşiktaş Yönetimi şimdiden çalışmalarını sıkı bir şekilde yürütmeye başladı. Geçen sene Çin seyahatinde yaşanan bazı sıkıntıları çözmek adına adımlar atan yöneticiler bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş'le geniş çaplı bir toplantı yapacak.

Bu arada Süper Lig'in devre arası kamp programını henüz netleştirmeyen ve Antalya dışında yurt dışı seçeneklerini de elinin altında tutan Beşiktaş Yönetimi, yakın zamanda Shanghai'deki ofisini görkemli bir şekilde açmayı planlıyor. Basketbol, voleybol ve hentbol gibi branşlardan birine Çinli bir sporcuyu transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar bu konudaki çalışmalarını da sürdürüyor.