İki başkandan Ampute finaline damga vuran espri!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasındaki şakalaşma, Ampute Milli Takımı'nın final maçına damga vurdu.

İki başkandan Ampute finaline damga vuran espri!
İki başkandan Ampute finaline damga vuran espri!
GİRİŞ 11.10.2017 12:00 GÜNCELLEME 11.10.2017 12:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Vodafone Park'ta oynanan ve Ampute Futbol Milli Takımımız'ın zaferiyle sonuçlanan Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalini izleyenler arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de vardı. Bitiş düdüğünden sonra ilk olarak kupa töreninde bir araya gelen ikili, saha içinde Ampute Futbol Milli Takımı'nın coşkusuna ortak oldu.

Protokol çıkışında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı bekleyen ev sahibi başkan Orman, bir süre sonra yanına gelen başkan Özbek'le oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

ÖZBEK: "ÇİMLER AYVAYI YEDİ"

Futbol dışı konuşmaya özen gösterseler de gülüşmelere sahne olan sohbette ilk taş, Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek'ten geldi. Ampute futbolcuların sahada koltuk değnekleriyle oynamasına dikkat çeken Özbek, "Çimler de ayvayı yedi!" diyerek Orman'a takıldı.

ORMAN: "14. HAFTA GÖRÜRSÜNÜZ"

İlk olarak Dursun Özbek'e "Siz bize kaçıncı hafta geliyorsunuz?" sorusunu yönelten Beşiktaş Başkanı, "14. haftada geleceğiz" yanıtını aldıktan sonra espriyi patlattı.

"Merak etme başkanım, 14. haftaya kadar düzelir, o zaman görürsünüz" diyen Orman, son olarak "Siz hibrit çime geçtiniz mi?" diye sordu. Özbek ise "Hayır" cevabını verdi.

"AMPUTE FUTBOLA HEP DESTEK OLURUZ"

Tarihi geceye ev sahipliği yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, herkesle yakından ilgilendi. Böyle bir organizasyona kucak açtıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Orman, "Eğer somut bir talep olursa biz Ampute futbola hep destek oluruz" dedi. Orman, ayrıca hem atmosfer hem de Ampute Futbol Milli Takımı için "Her ikisi de süperdi" yorumunu yaptı.

"BU ÇOCUKLAR HEPİMİZE GURUR VERDİ" 

Ampute Milli Futbol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğuna da değinen başkan Dursun Özbek, sporcuların mücadele azmini övdü. Özbek, "Oradaydım ve büyük gurur duydum. O insanların spor yapma isteği, heyecanları, kendilerini parçalarcasına mücadele etmeleri, hepimizin hayranlığını kazandı. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bize dün gece gurur vesilesi oldular" dedi.

YORUMLAR 3
  • Gırgırı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bile eleştiriyorsunuz arkadaş adam istemese maça gelmez yargıcı olmayın
    Cevapla
  • yörükefe 6 yıl önce Şikayet Et
    Stad sanki babanızın malı
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Babamızı değil; Beşiktaş'ın, halkı stadı !!
    Cevapla