Talisca'nın bonservisi için çare bulundu!

Benfica'nın istediği 25 milyon Euro'luk bedeli çok bulan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman bu parayı ödeme konusunda yaşanacak sıkıntıyı sponsorluk anlaşması ile aşmak istiyor.

Talisca'nın bonservisi için çare bulundu!
Talisca'nın bonservisi için çare bulundu!
GİRİŞ 09.10.2017 10:05 GÜNCELLEME 09.10.2017 11:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Benfica'nın istediği 25 milyon Euro'luk bedeli çok bulan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman bu parayı ödeme konusunda yaşanacak sıkıntıyı sponsorluk anlaşması ile aşmayı hedefliyor.

Sezon başı Benfica ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle takıma geç gelen ve gösterdiği performans ile yönetimin bonservisini almak için harekete geçtiği Talisca için başkan Fikret Orman, sponsor arayışında.

Benfica'nın istediği 25 milyon Euro'luk bedeli çok bulan Siyah-Beyazlılar bu parayı ödeme konusunda yaşanacak sıkıntıyı sponsorluk anlaşması ile aşmayı planlıyor. Başkan Orman ve yönetiminin adı gizli tutulan bir sponsor ile görüştüğü ve anlaşma olduğu takdirde Talisca'nın bonservisinin alınacağı belirtildi.

İsmi sır gibi gizlenen bu sponsor ile anlaşılması halinde ilk kez Türkiye piyasasına gireceği önemli bir firma ismi olduğu öğrenildi.

TALİSCA DA İSTİYOR 

Bir ara Premier Lig'e gitme düşüncesi bulunan ve sezon başı kampında kafası karışık olan Anderson Talisca da artık tamamen kendisini Beşiktaş'a vermiş bulunuyor.

Brezilyalı oyuncunun hem devamlı oynamak hem de Avrupa piyasasında bulunmak için Beşiktaş'ta kalmaya sıcak olduğu ve Benfica ile yapılacak görüşmeler de kendisinin de Beşiktaş adına bastıracağı ifade edildi.

YORUMLAR 8
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam 20 etmez 25 etmez diyenler siz karar vermiyorsunuz buna Avrupa futbol piyasası karar veriyor ve bu adamın 20 ederi var . Arda 30 ediyorsa , Yusuf Yazıcı 15 ediyorsa bu adamda rahat 25 eder
    Cevapla
  • pepe 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüpçü gibi bu da zırvaladı. Sat cenki bir sene sonra bedava gelir. orada oynatmazlar. bekle fenerin gönderdiklerini toplarsınız.
    Cevapla
  • Tarafsız 6 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın kardeşim bu adam 25 milyon euro etmez
    Cevapla
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    14 den fazla verilmemeli
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sponsorla transfer yapılsa Real Madrid Barcelona para harcamaz abuk subuk düşünceler fikodan çıkar ancak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle