Beşiktaşlı Medel'in kardeşi gözaltına alındı!

Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Gary Medel'in kardeşi Luis Medel Şili-Ekvator maçını izlemeye geldiği stadyumda gözaltına alındı.

Beşiktaşlı Medel'in kardeşi gözaltına alındı!
Beşiktaşlı Medel'in kardeşi gözaltına alındı!
GİRİŞ 06.10.2017 17:38 GÜNCELLEME 06.10.2017 17:40

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Gary Medel'in başına üzücü bir olay geldi.

Şili ile Ekvator arasında oynanan maçta ağabeyi Medel'i izlemek için maça gelen Luis Medel, polisler tarafından gözaltına alındı.

Süper Lig'in yeni lider Kayserispor

Sezon başında İtalyan devi Inter’den Beşiktaş’a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Gary Medel, ülkesi Şili’de talihsiz bir olay yaşadı. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Ekvator ile kritik bir maça çıkan Şili Milli Takımı’nın değişmez ismi Medel, maçı kazandı ancak kardeşini kaybetti. Estadio Monumental’de oynanan ve Şili’nin 2-1 kazandığı maçta ağabeyi Gary Medel’i izlemeye gelen Luis Medel, polisler tarafından gözaltına alındı.

Luis Medel maçı izlemek üzere geldiği stadın girişinde yapılan kimlik kontrolünde gözaltına alındı. Alkollü araç kullandığı için hakkında açılan davaya katılmadığı gerekçesiyle mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarılan Luis Medel, en yakın karakola götürüldü. Maçı izleyemeyen kardeşiyle ilgili gelişmelerle ilgili olarak Gary Medel de karşılaşmanın ardından bilgilendirildi.

KAYNAK: SÖZCÜ SKOR