Beşiktaş'ta köstebek aranıyor!

Beşiktaş Kulübü, Caner Erkin ile Talisca'nın arasındaki kavganın basına sızması sonrası harekete geçti.

Beşiktaş'ta köstebek aranıyor!
Beşiktaş'ta köstebek aranıyor!
GİRİŞ 02.10.2017 09:55 GÜNCELLEME 02.10.2017 09:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Talisca'nın kavga etmesi gündeme bomba gibi düştü. Son günlerde zorlu maçlar oynayan Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı bitimi yaşananlar, yönetimi harekete geçirdi.
 
Caner Erkin ile Talisca arasındaki kavganın basına sızmasının ardından bu olayın, Caner Erkin'in bir yakını tarafından basına sızdırıldığı öne sürüldü. Caner Erkin, hiçbir yakınının bu olayı kimseye anlatmadığını açıkladı.
 
Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Caner Erkin ile Talisca arasında yaşananları kimin basına sızdırdığını öğrenmek için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, olayı dışarı sızdıran ismi bulduktan sonra gerekli işlemleri yapma kararı aldı. (Sporx)

YORUMLAR 12
  • irfan 6 yıl önce Şikayet Et
    iyiki Ouresma cezalıydı yoksa o da kelebek bıçakla dalardı :) Gökhan Töre'ye hiç gelimyorum bile o da tabancasını çeker hepsini vururdu...çok müslüman olunca böyle oluyor demekki!
    Cevapla
  • ali baba 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam kırbaç da var işin içinde diyor ayrıntısına kadar biliyorlar 15 kişi zor ayırmış caner elini bile kaldiramamis uçan tekmeyi yemiş
    Cevapla
  • ali baba 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bırak o işleri ilk önce yok dendi sonra ufak ağız dalasi dendi adam akşam kitabının üzerine yemin etti niye olan bişeyi kapatmaya çalışıyorlar ince detaya kadar biliyorlar
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne kadar iftiracısınız böyle , soyunma odasındamıydınız ? ayıp biraz edep ! sadece bi ağız kavgası okadar başka bişey yok !
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    siz nasıl federasyona sızdıysanız sizin içinizede birileri sızmışdır...
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet hemde ne aile ne ararsan var
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye ki Besiktas efendi ya sözde??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle