Dev maçta tarihi anlar! Gol attı ama...

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı mücadelede ağları sarsan Olcay Şahan, gol sevinci yaşamadı.

Dev maçta tarihi anlar! Gol attı ama...
Dev maçta tarihi anlar! Gol attı ama...
GİRİŞ 01.10.2017 20:20 GÜNCELLEME 01.10.2017 23:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Trabzonspor karşısında Talisca'nın şık golüyle 13. dakikada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

OLCAY DENGELEDİ

Trabzonspor çok geçmeden beraberliği sağladı. Abdülkadir'in pasında ceza alanı sağ çaprazda topla buluşan Olcay Şahan, uzak köşeye yerden gönderdi ve Fabri'yi mağlup etti. Bordo Mavililer, Olcay Şahan ile skoru eşitledi.

TARİHİ AN!

Beşiktaşlı taraftarların karşılaşma öncesinde alkışladığı Olcay Şahan, eski takımına gol attıktan sonra sevinmedi. Golü attıktan sonra Beşiktaş tribünlerini selamlayan Olcay, Siyah Beyazlı takımın taraftarlarından alkışla karşılık aldı.

"GOL ATARSAM SEVİNMEM" DEMİŞTİ

Olcay Şahan maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Benim için çok özel ve anlamlı bir maç. Bir yanda şampiyonluk mutluluğunu yaşadığım Beşiktaş, diğer tarafta ise şu an formasını terletip, ekmeğini yediğim Trabzonspor var. Tabii ki çıkıp, profesyonelliğin gerektirdiği gibi sahada mücadele edeceğim. Ama gol atarsam sevinmem" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 24
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olcaydan her şey beklenir tarihe gecdi bunu emre yapacakdi fenerbahceye gol atacak sonra özürdiliyecek sevinmem diyecek bütün fanatikler ne yorum yazardi size birakiyorum olcay yanliş yapti herzamman karşisina cikacak.
    Cevapla
  • Maçkalı 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte istediğimiz karakterli futbolcu alışlar Olcay’a ... Bir alkışta Beşiktaş taraftarına
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    bir futbolcu hangi takımın formasını terletiyorsa onun için attığı gole sevinmeli sevinmiyorsa o takıma ait hissetmiyordur nokta
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı golü Trabzonda atta sevinme bakalım yada, Trabzondaki maçta son dakika kazanılan penaltıyı kaçır bak neler oluyor. Akıllı olun. Her şey ölçülü olsun ve sevinin.
    Cevapla
  • Çepni-28 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam diye yazılır, Olcay diye okunur... Trabzonsporuma selamlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle