Vodafone Park'ta futbola doyduk!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park'ta 2-2 berabere kaldı.

GİRİŞ 01.10.2017 21:26 GÜNCELLEME 02.10.2017 08:38
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'taki mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş adına golleri 13. dakika Talisca ve 58. dakikada Lens kaydederken, Trabzonspor'un gollerini 20. dakikada Olcay Şahan ve 80. dakikada Hugo Rodallega kaydetti.

Beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 14 yaptı ve lider Galatasaray'ın 5 puan arkasına düştü. Trabzonspor'un galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı ve bordo-mavili ekip 9 puana yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'n 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Trabzonspor ise evinde Akhisarspor'u konuk edecek.

Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Süleyman Özay

Beşiktaş: Fabricio, Necip Uysal (Dk. 89 Mustafa Pektemek), Pepe, Tosic, Caner Erkin, Medel (Dk. 46 Gökhan Gönül), Tolgay Arslan, Lens, Talisca, Babel, Negredo (Dk. 58 Cenk Tosun)

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Pereira, Okay Yokuşlu, Durica, Hubocan, Onazi (Dk. 69 Yusuf Yazıcı), Abdülkadir Ömür (Dk. 77 Rodallega), Kucka, Sosa, Olcay Şahan (Dk. 64 Castillo), Burak Yılmaz

Goller: Dk. 13 Talisca, Dk. 58 Lens (Beşiktaş), Dk. 21 Olcay Şahan, Dk. 80 Rodallega (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Medel, Dk. 44 Caner Erkin, Dk. 71 Tolgay Arslan, Dk. 90+1 Babel (Beşiktaş), Dk. 29 Burak Yılmaz, Dk. 36 Hubocan, Dk. 39 Okay Yokuşlu, Dk. 55 Onazi (Trabzonspor)

YORUMLAR 133
  • yunus can 6 yıl önce Şikayet Et
    bütçesinden fazlasını harcayıp günü kurtaranların şampiyonluğu helal değildir.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Babanız Galatasaray.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Noldu Östersundslular haftada bir maç yaparak ve şansa maç kazanarak buraya geldiniz , son iki yılda olduğu gibi bu senede şampiyon Beşiktaş
    Cevapla
  • Trabzonspor 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa kötü bir oyun, zira geçen oyunları iyi kazandı. Trabzonspor biraz da ballı çıktı, Alanyaya 4-3 ile yenilen bir takım olarak Beşiktaş'la berabere kalmak...
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılara; demekki 2-3 Yıldız noksan olunca Başarılı olamıyormuş? Fenerbahçedede Yıldız problemi çok Transferde beşiktaş ve Galatasaraydan çok geride :),... ama sonuç ; Beşiktaş yinede bu sene Şampiyon yapılacak.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim takımın hepsi yıldız :) fakat bişeyi unutuyorsunuz Beşiktaş haftada iki maç yapıyor rakipler bir bu mazeret değil ama fiziksel ve mental yorgunluğa neden oluyor. Neyse sorun yok yine şampiyon Beşiktaş olacak :)
    Cevapla
  • GS Taraftarı Ado 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kaliteli bir maç oldu, tabi bir galatasaylı olarak da güzel bir sonuç beraberlik yalan söylemeye gerek yok :) Ama kaliteli bir futbol oldu, Fenerinde kendini toparlayıp rekabete girmesini isterim tüm maçların böyle kaliteli olması dileğiyle. Lider hep GS olursa zevki olmaz Lig'in :)
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım dediğim gibi Fenerbahçenin toparlanması zor!. Fenerbahçenin bu sene ,öbür sene 3.ncü olması bile zor! Çünkü Şike kumpasında Fenerbahçeyi bitirdiler! ancak aziz yıldırım giderse belki düzelir? yoksa Fenerbahçede kalan futbolculara bakın? H.Ali ,nerdeyse bedava kaldı? aldığı futbolcular ise Beşiktaş ve Galatasarayın aldığı futbolculardan çok düşük ,para isteyenler ise Kulüpden gönderildi? ayrıca 17 Takım taratarı Fenerbahçeye düşman edildi..2010,dan önce Transfer Şampiyonu Fenerbahçe nasıl başarılı olsun?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle