ABD'de gündem oldu! 'Ciddiye alınmalı'

ABD'nin en önde gelen spor dergilerinden olan ve milyonlarca okuyucusu bulunan Sports Illustrated, Beşiktaş ile ilgili özel bir habere imza attı.

ABD'de gündem oldu! 'Ciddiye alınmalı'
ABD'de gündem oldu! 'Ciddiye alınmalı'
GİRİŞ 30.09.2017 09:49 GÜNCELLEME 30.09.2017 10:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı galibiyetlere dikkat çeken ünlü yayın organı, "Usta oyuncuların takımı Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ciddiye alınmalı" başlığıyla Kartal'ı okuyucularına anlattı.

Deplasmanda Porto'yu 3-1 yenerek başlayan serüvenin, RB Leipzig karşısındaki galibiyetle sürdüğüne dikkat çekilip, Monaco karşısında bu serinin devam ettirilmesinin sürpriz olmayacağı vurgulandı ve "Beşiktaş'ın gerçekleştirdiği müthiş başlangıçla ilgili ilgi çekici olan, parlak günleri geride kalmış görünen futbolcularla oluşturulan ekibin bu başarıyı yakalamış olması" yorumu yapıldı.

Babel'e övgüler

Sports Illustrated'daki Beşiktaş analizinde özetle şu ifadeler yer aldı: "Hem ligde hem Avrupa'da Ryan Babel, bu gösterinin yıldızı oldu. bir zamanlar geleceğin yıldızı olarak gösterilen ancak sonrasında yolunu kaybeden eski Liverpoollu futbolcu, Anfield'dan ayrıldıktan altı yıl sonra 30 yaşında, beş gol atarak başladığı sezonda Beşiktaş formasıyla yeniden gençleşmiş görünüyor. Görmüş, geçirmişliği olan ve şimdi siyah-beyazlı formayla yeniden parlayan oyuncular konusunda Babel tek başına değil. Barcelona'dan gelen Adriano, eski Real Madridli Pepe, 33 yaşındaki Quaresma, Kanadalı veteran futbolcu Atiba da hala güçlü ve tecrübesini sahaya yansıtan isimler arasında. Medel, Negredo gibi isimleri de bu listeye eklemek gerek."

Gençlere özel ilgi 

Sports Illustrated, Beşiktaş'ta yetenekli gençlerin forma giydiğine de vurgu yaptı. Analizde, "Beşiktaş için çalışanlar yalnızca yaşlı veteranlar değil. Tecrübelilerin yanında bir kaç heyecan verici genç oyuncu da dikkat çekiyor. Arsenal kökenli Oğuzhan Özyakup, kaptanlık pazubandı da taktığı Beşiktaş'ta performansının zirvesine çıktı. İsmi İngiliz ekipleriyle geçen Brezilyalı Anderson Talisca da bu kategoride yer alıyor. Usta oyuncuların takımı Beşiktaş mevcut oyunuyla fırsatını bulduğunda çok can yakabileceğine inanmamızı sağladı" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 22
  • Ahmet Demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş şu anki kadro yapısı ile bu guruptan çıkar. Sonrası tamamen takımın yapacağı yatırımlara bağlı. Gençleştirme, istikrar ve doğru transfer politikası ile birkaç yıl sonra Avrupayada ismini ezberlettirir. Tabi taraftarın sabır göstermesi şart
    Cevapla
  • Sahaf23 6 yıl önce Şikayet Et
    Negredo yeterince oynama fırsatı bulursa Abu'dan daha iyi fotvet olduğu kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gruptan son maçta UEFA avrupa ligine gider BJK. Geçmişte bunları yaşadık. Şenol hoca final maçlarının adamı değil. 2 monaco maçından sıfır puan alırız. Porto burda yener. Keşke çıkabilsek
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Iki monaco maçından sıfır heralde geleceği gören var
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    benimde kanaatim bu yönde, ya lider gider yada sonuncu. ortasi yok.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok hayalperestsin :)
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşım büyüksün , artık dünyanın her yerinde gündemdeyiz
    Cevapla
  • Hasret 6 yıl önce Şikayet Et
    Nerelisin
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasret valla sadece Whatsap var :)
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yaparsan yap umrumda değil Beşiktaş adını niye kullaniyon be adam
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasret bunlar farklı dünyadalar Ayşe de Selim de
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende kullanmiyorum hasretciğim sormadin ama
    Cevapla
  • Hasret 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki hiç sana ulaşamayacak miyim Beşiktaş
    Cevapla
  • KIRKiKi 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler okumasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle