Ümit Özat'a göre 'En iyi Müslüman takım'

Eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, TRT Spor'da katıldığı bir programda Fikret Orman'ın 'En iyi Müslüman takım Beşiktaş' sözlerini değerlendirdi.

Ümit Özat'a göre 'En iyi Müslüman takım'
Ümit Özat'a göre 'En iyi Müslüman takım'
GİRİŞ 29.09.2017 18:45 GÜNCELLEME 29.09.2017 18:53
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

'En iyi Müslüman takım' ifadesşnin farklı yorumlanabileceğini belirten Özat: "Eğer geçen sezon Fenerbahçe şampiyon olsaydı Fenerbahçe en iyi Müslüman takım olacaktı. Bu şekilde bakarsak Galatasaray 1996-2000 yıllarındaki en iyi Müslüman takımdı. Fenerbahçe de 2001-2007 arası en iyi Müslüman takımdı.' dedi

"EN İYİ MÜSLÜMAN TAKIM ALTINORDU"

Beşiktaş'ın kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını hatırlatan Özat; "Müslüman dediğin takımın ilk 11'inde 9 tane Hristiyan futbolcu oynuyor. Nereden baktığınıza bağlı. O zaman en iyi Müslüman takım Altınordu, kadrolarında hiç yabancı futbolcu yok. İtalyan Müslüman mı? Değil. Fransız Müslüman mı? Değil. İspanyol Müslüman mı? Değil. En iyi Müslüman takım tabii ki ya Beşiktaş ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olacak. Kim şampiyonsa o. Ama diğer açıdan bakarsak en iyi Müslüman takım Altınordu'dur" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Burada ne insanlar var? papazınçayırı rumuzlu? daha Fener Rum Patrikhanesinin Avrupa yakasında olduğunu bilmiyor? Anadoluda kurulan İstanbul ve işgal kuvvetleri takımlarına karşı kurulan o zaman Tek Türk takımı olan, galip geldiği zaman Savaş kazanılmış gibi Türk Milletini sokaklara döken Fenerbahçe ile ilişkilendirmeye çalışıyor...Cahilliğinde bu kadarına pes!? :)).
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    papazınçayırı rumuzlu? Sen önce Fener Rum Patrikhanesi nerede Öğren? Ondan sonra Papazın çayırından bahset? :))) Çünkü Fenerbahçe Anadoluda Kadıköy Müslüman Türk gençler,Ayetullah,Necip ve Ziya songülenin kurduğu Atatürk,ünde Para yardımı yaptığı Tek Türk takımdır.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru demiş. Fikret Orman saçmalamış.
    Cevapla
  • yılan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bjk li arkadaşlar maddiyat için dini kullanmak isteyen fikret denilen adamı görmüyorsa ne bjk yi ne bjkliyi tanırim fikonun şerrinden allah'a sığınırım çok tehlikeli bu ne olduğu belli olmayan kişi
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler. Dinimizi alet etmeyin futbolunuza. En iyi musluman takim diye bisey yoktur ama Allah rizasi icin daha iyi musluman olmak icin cabalayan musluman vardir oda amellerindir. Islamin sartinda sanki en iyi top oynayani mi soruyorlar.
    Cevapla
  • Ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman musluman partide olmaz ama var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle