'Beşiktaş %80 gruptan çıktı'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş %80 gruptan çıktı'
'Beşiktaş %80 gruptan çıktı'
GİRİŞ 27.09.2017 01:06 GÜNCELLEME 27.09.2017 01:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Devler Ligi'nde gruptan çıkmak için iddialı duruma geldiklerini belirten Ahmet Nur Çebi, "Bu galibiyetten sonra gruptan çıkma şansımızı %80 olarak görüyorum ama oynayacağımız maçlar var daha. Bu aldığımız sonuçlar bizi daha çok cesaretlendiriyor tabi" dedi.

Leipzig'in taraftar karşısında etkilenmesine vurgu yapan Çebi, "Beşiktaş taraftarı, her zaman aldığımız puanlarda bize etki etmiştir. Leipzig'in de bu taraftar karşısında şaşırdığını düşünüyorum." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde önemli gelir kazanmaları üzerine gelen soruya yanıt veren Çebi, "Şimdi ne kadar para kazandığımız işleriyle ilgilenmek istemiyorum. Para işi çok can sıkıcı. Alma verme falan... Şimdilik sadece galibiyetin tadını çıkartıyorum" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 5
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ikinci başkan şimdilik öyle ama daha önümüzde 4 maçımız daha var bu maçların puan geliri 12 eder grupta tüm takımların halen çıkma şansı var. Ama Beşiktaş Fransa da Monacodan puan almayı başarırsa o zaman çıkma şansımız %51 olur.
    Cevapla
  • MHRRM_AVCI 6 yıl önce Şikayet Et
    Ust tura çıkıp ilk turda elenmektense uefa kupasinda sonuna kadar gitsek hatta kupayi aksak daha guzel olur bence..
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada son maçlarda elendiğimizi unutmayalım. Monaco maçları ve ardından gelecek porto maçlarında puan alamayabiliriz. Sağlam basmalıyız ayaklarımızı. 10 puan olup gruptan çıkamayan takımlar oldu
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Havaya girmeden ayaklarımız yere sağlam basmalı ve böyle devam etmeliyiz büyüksün Beşiktaşım
    Cevapla