Bruma Beşiktaş'ı anlattı: Kazan gibi bir stat

Kazan gibi bir statta oynayacaklarını söyleyen Bruma, Quaresma, Cenk, Pepe ve Babel'e de dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Bruma Beşiktaş'ı anlattı: Kazan gibi bir stat
Bruma Beşiktaş'ı anlattı: Kazan gibi bir stat
GİRİŞ 26.09.2017 11:22 GÜNCELLEME 26.09.2017 11:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray’dan sezon başında Leipzig’e transfer olan Bruma, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde Alman basınına açıklamalarda bulundu.

“PUAN ALACAK GÜCÜMÜZ VAR”

Atmosferden etkilenmemeleri gerektiğini vurgulayan Bruma, “İstanbul’a dönmek için sabırsızlanıyorum. Oradan puan almaya yetecek kadar iyiyiz. Son derece odaklandık ama atmosferden etkilenmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

“KAZAN GİBİ OLACAK”

Beşiktaş taraftarına övgülerde bulunan Bruma, “Avrupa’nın en güzel ve en gürültülü statlarından birinde oynayacağız. Evet, kazan gibi olacak.” şeklinde konuştu.

4 FUTBOLCUYA DİKKAT

Bruma, “Babel, Cenk Tosun ve Quaresma gibi harika hücum güçleri var. Savunmada da Pepe gibi tutkulu oyuncuları var. Sahada ona karşı oynamak zordur fakat süper bir adamdır” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR 2
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu akşam Beşiktaş'ı Porto maçından da bile daha zor bir karşılaşma bekliyor. Çünkü Beşiktaş henüz bu takımı tam olarak tanımıyor. Fakat diyebilirsiniz ki rakip takımda aynı şekilde Beşiktaş'ı tanımıyor evet takımlar birbirlerini tanımıyor bakalım bu tanımsız akşamda kazanan kim olacak? bana göre favori Alman takımı çünkü Türk futbolu genelde tanımadığı takımları yenemiyor. İnşallah bu akşam Beşiktaş bu durumu tersine çevirir.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya çıkıp korkmadan oynarsak maçı alacağımıza inanıyorum
    Cevapla