Derbiye ağır fatura! Cezalar yolda!

Toplam 5 kırmızı kartın çıktığı, 2 de penaltı kararının verildiği Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde özellikle siyah-beyazlı ağır hasarla çıktı.

Derbiye ağır fatura! Cezalar yolda!
Derbiye ağır fatura! Cezalar yolda!
GİRİŞ 24.09.2017 10:38 GÜNCELLEME 24.09.2017 13:47
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Trabzonspor maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup, Atiba ve Quaresma'yı kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş de gelecek hafta takımın başında olamayacak.

Çift sarı karttan otomatik olarak bir maç oynayamayacak olan Quaresma'nın ihraç kararından sonra orta hakeme ve 4.hakeme yönelik sözlerinden sonra gözler hakem raporlarına ve Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

İhraç sonrasında PFDK'ya sevk edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Quaresma, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı sözlerden sevk edilirse 1-2 maç, hakaretten sevk edilirse 3 maç ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Fenerbahçe maçında tribüne gönderilen Şenol Güneş, otomatik olarak 1 maç yedek kulübesinde olamayacak. Güneş'in cezasının temsilci ve hakem raporlarına bağlı olarak 3-4 maça çıkabilme ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş maçını tribünden izleyen Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir kısmının Beşiktaş maçında toplu halde küfür ve saha olaylarından dolayı sarı-lacivertli takımın bundan sonraki ilk iç saha maçını tribünden izleyemeyecek.

FENERBAHÇE DE SIKINTIDA

Öte yandan ev sahibi Fenerbahçe'de doğrudan kırmızı kart gören Neto ve İsmail Köybaşı'ya da ceza gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş maçını tribünden izleyen Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir kısmı, toplu halde küfür ve saha olaylarından dolayı sarı-lacivertli takımın bundan sonraki ilk iç saha maçını tribünden izleyemeyecek. Özellikle kornerlerde sahaya atılan plastik su bardakları ve sert cisimler nedeniyle Malatyaspor maçı seyircisiz de oynanabilir.

YORUMLAR 32
  • ülkücü kale 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk bu fenerden 2 gömlek üstte...o seviyeye gelemeyen fb TFF ve bein tv den yardım alıyor.bu maç şampiyonlar liginde oynansa fb de fark yerdi çünkü oradaki satılmamış hakemler gördüğün çalıyor.ali palabıyık art niyetli çıktığı belli. 10 metreden gördüğü penaltıyı kasten çalmadı.medel in yaptığı için,avrupa liginden hiç bir hakem buna penalti vermez. lig tv paraları amorti etsin diye futbolumuz kaltediliyor.allah için fb nin bir düzgün maçı olmaz mı ?bu sene bjk yine şampiyon olur ve aziz yıldırın denen dinozor defolup gider.ali, allah tan soyisimin palabıyık , yoksa..
    Cevapla
  • Gölbaşı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kara kargalar geçen başakşehir karabük antalya trabzon bursa konya maçlarını nasıl kazandılarsa bu yılda öyle geçer zannediyorlar.gerçekten kenar süsüne ne kadar yakışıyorlar
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş feneri çimlere gömerde hakemler taraf tutmasa bir!
    Cevapla
  • Anadolu 'lu 6 yıl önce Şikayet Et
    Son 12 yılın bilançosuna bak kim kimi çimlere gömmüş. Ayrica terbiyesizlik hangi takımdan gelirse gelsin kabul edilemez.
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    kafanızı çalıştırın tam da yayıncı kuruluşun istediği gibi düzenlendi...3 büyükler ilk 3 sırada satılsın decoderler gelsin paralar...bizde burda yırtınıp duralım...
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin verilmeyen penaltı ve gol hatalı karar derseniz galibiyetiniz elinizden alınmaz mart ayı gelmedi aglamayın biz top oynayan bir takımı isterdik çamura yatıp hakeme dua edip medet ummak ile olmuyor bu işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle