Dilmen'den penaltı ve kırmızı kart yorumu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Dilmen'den penaltı ve kırmızı kart yorumu
Dilmen'den penaltı ve kırmızı kart yorumu
GİRİŞ 24.09.2017 09:46 GÜNCELLEME 24.09.2017 10:51
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Dilmen ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Maçta tansiyon çok yüksek. Bence kartlarla penaltılar doğru. Quaresma'yı direkt atması lazımdı. Neto kararı da doğruydu. Beşiktaş rahat oynuyor, kaybedeceği bir şey yokmuş gibi. 65-70. dakikalardan sonra tuhaf bir maç bekliyor bizi. Umarım ikinci yarı herkes sakinleşir yoksa bu maç bitmeyecek."

Usta yorumcu maçın ardından ise şunları söyledi:

"İki takımın hücum oyuncuları kartlık fauller yaptılar. Şenol Hoca ile hakem arasında ne oldu bilmiyorum, o yüzden o konuda yorum yapmayayım. 

Beşiktaş oyuna rahat başladı. Özgüvenleri yüksek. Ayağa oynayarak ama kendi tarzının biraz dışına çıkarak... Maçta aslında pozisyon da yoktu. Fenerbahçe penaltıyla öne geçti. Penaltıdan sonra Fenerbahçe, Quaresma'nın atılmasıyla bir şans daha yakaladı. 

Gergin bir maç önü, gergin bir maç anı yaşadık ve görünen o ki maçtan sonra da devam edecek gergin tartışmalar yaşayacağız. 

Türkiye'de en önemli deplasman Kadıköy'dür. Taraftarın konsantrasyonu yüksek olunca kendi futbolcusunu adeta itiyor. Antrenörler 7 tane 90 dakika oynamış gibi oldular. 

Karman çorman ve tartışmaya çok açık bir müsabaka oldu. Lig yeniden başladı. Fenerbahçe erken kopabalirdi açıkçası. Canlanması için böyle bir maça ihtiyacı vardı ve kazandılar. Beşiktaş hiçbir şey kaybetmedi. 

Daha önceki tarihlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları daha sakin geçerdi ama gittikçe sertleşti. Sosyal medya bunda çok etkili. 

Genel anlamda benim için müsabaka şu anda bitti. Herkes sakin olmalı. Fenerbahçe de şimarıklık yapmamalı. Futbol bir oyundur. "

YORUMLAR 23
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen de tipik bir fenerli gibi konuşuyorsun. Bırak bu işleri Rıdvan. Artık seni bir daha izlemem. Verilmeyen gol penaltıdan niye konuşmuyorsun.
    Cevapla
  • Neme Lazım 6 yıl önce Şikayet Et
    Pepenin dirseğini Beşiktaşın 9 kişi kalacağını sonrasında bu pozisyonlar olur mu ? Haklısın Rıdvan sen en iyisi sus
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan birak fenerin avukatligini diger spor bultenlerinde besiktasin golunun sayilmadigi ve besiktasa penalti verilmedi diye bagiriyorlar. Goruntulere bak goruntulere ama pardon sizin kanalda verilmiyordu degilmi.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan bunca şey oldu bukadarmı yorumun fb korumuşun gine
    Cevapla
  • Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Keske az durust olsaydin bjk nin verilmeyen golu cenke yapilan penalti oyuncuyada kirmizi vermesi gerekirdi neden bunlarida soyle miyorsun usta puşt Turkiye futbolundan aziz yildirim yildirim demir oren ve yayinci kurulus ve usta pust yorumcular gitmefiyi surece bunlar boyle devam eder ve dahasi daha nice boyle rezaletlerde eklenir tuh hepinizin sufatina sufat varmisizde .
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    bu saydıklarınla iki senedir beşiktaş şampiyon, bu bir itiraf mı?
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    yayıncı kuruluşun talimatıyla fb potaya sokuldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle