Ne yaptın Medel! 1.71'lik boyuyla...

Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta stoper oynayan Gary Medel, kısa boyuna rağmen hava toplarında hata yapmadı.

Ne yaptın Medel! 1.71'lik boyuyla...
Ne yaptın Medel! 1.71'lik boyuyla...
GİRİŞ 19.09.2017 10:11 GÜNCELLEME 19.09.2017 10:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hem stoper hem de orta sahada oynayabilen Medel, Tosic ve Atiba'yı kesemedği için lig ve Avrupa maçlarında ilk onbir şansı yakalayamıyordu. Porto maçında sonradan oyuna giren ve orta sahayı toparlayarak maçın kazanılmasında önemli bir rol oynayan Şilili oyuncunun artık ilk onbire yakın olduğu öngörülüyordu.

Tosic'in cezalı, Oğuzhan'ın da sakat olmasıyla Konyaspor'a karşı kesin olarak ilk onbirde oynaması beklenen Medel için merak edilen sadece orta sahada mı yoksa stoperde mi oynayacağıydı. Kadroların açıklanmasıyla bu merak son buldu ve Şenol Güneş Medel için tercihini stoperden yana kullandı. Böylelikle Medel Beşiktaş'a transfer olduğundan bu yana ilk kez ilk onbirde yer aldı ve sahaya Pepe'nin partneri olarak çıktı.

Kafa topu bırakmadı! 

Stoperde maç boyunca rakip stoperleri gölge gibi takip eden Medel, hava toplarındaki üstünlüğüyle de dikkat çekti. 1.71 boyundaki Şilili oyuncu, 90 dakika boyunca Konyaspor'un 1.85 cm'lik forveti Evouna'ya karşı çıktığı 4 hava topu mücadelesinin 3'ünde üstün gelen taraf oldu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 10
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Simo bey bjk benim hayatımın zirvesinde doğal olarak futboluda seviyorum bana sevdiren ise babam
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    arjantin. boca junior-orta saha ispanya .sevilla-orta saha italya .inter milan-defans şili milli takımı- defans 2 kopa amerika dandik oyuncu değil
    Cevapla
  • BeşiktaşElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Nazar değmesin tam kaliteli tecrübeli Şenol hocanın istediği oyuncu ama daha çok orta sahada yararlanmalıyız
    Cevapla
  • 1.71 az değil 6 yıl önce Şikayet Et
    adam panter panter
    Cevapla
  • hakk 6 yıl önce Şikayet Et
    tosic bjk oyuncysu değil.üst düzey oyuncu bile değil bence
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    hakk?...Tosiç şimdi Tu-Ka-ka,mı oldu? :)).
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Tosic hakkında böyle konuşman saçma çünkü tosic evet belki çok üst düzey bir stoper olmayabilir ama müthiş müdahelelerini unutmamak lazim ayrıca bjk nin önemli stoperlerinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle