Aboubakar'ın hayali geri dönmek

Vincent Aboubakar şartların oluşması halinde Beşiktaş'a dönmenin hesaplarını yapıyor.

Aboubakar'ın hayali geri dönmek
Aboubakar'ın hayali geri dönmek
GİRİŞ 17.09.2017 09:33 GÜNCELLEME 17.09.2017 09:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın hafta arası deplasmanda Porto'yu 3-1 yendiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından siyah-beyazlı takımın soyunma odasını ziyaret eden Vincent Aboubakar'ın şartların oluşması halinde yeniden Beşiktaş forması giymek istediği ortaya çıktı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ta kalmayı çok isteyen ancak kulüplerin maddi konularda anlaşamaması üzerine bu hedefine ulaşamayan Kamerunlu futbolcunun, Porto ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığı aktarıldı.

Yıldız futbolcunun, İngiliz ekipleri başta olmak üzere Avrupa'daki büyük kulüplerden teklif almadığı sürece Beşiktaş'a gelmeyi planladığı ifade edildi.

Kapılar hep açık

Yaz döneminde UEFA kriterleri nedeniyle Vincent Aboubakar için bütçe ayırmayan Beşiktaş Yönetimi'nin ise devre arası veya sezon sonu bonservisinin elinde olması halinde başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi. Cenk Tosun'u Crystal Palace'a göndermeyen ve bu futbolcuya devre arasında gelmesi muhtemel teklifleri bekleyen siyah-beyazlı yönetim, böyle bir durumda Aboubakar'ı hemen gündemine alacak. Yönetimin, Beşiktaşlı taraftarların sevdiği bir isim olmasının yanı sıra Gomez ve Sosa gibi takımdan sorunlu ayrılmaması nedeniyle Aboubakar'a kapılarını açık kuttuğu vurgulandı.

Çin'i istemiyor

Bu arada Beşiktaş forması altında geçen sezon şampiyonluk yaşayan Aboubakar'ın bazı İngiliz, Fransız ve Çin takımlarından transfer teklifi almaya devam ettiği öğrenildi. Çin'e gitmek istemeyen 25 yaşındaki Kamerunlu golcünün menajeriyle yaptığı görüşmede, "Bana Avrupa'nın dev kulüplerinden teklif gelmediği sürece önceliğim Beşiktaş olacak. Zirve adayı bir takım olması şartıyla İngiltere'de oynamayı da isterim" dediği bildirildi.

YORUMLAR 9
  • Birol 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş a gol atmayarak.İspatlasın bakalım
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Abunun Beşiktaşa gelmesini istemeyen renklilerdir
    Cevapla
  • elbeylili 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupa nın dev kulüpleri. demek ki beşiktaş ı dev olarak görmüyor
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiyeden 4 buyugun takim degerini toplasan bir chelsea anca eder tabiki dev degil. bu isler butce isi.
    Cevapla
  • senol eroglu France 6 yıl önce Şikayet Et
    insallah isterim
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Abu gelsin tabiki onla daha bi hareketli canlı forvet hattımız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle