Beşiktaş'a şok üstüne şok!

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı ile sarsılırken bir şok da Medel'den geldi.

Beşiktaş'a şok üstüne şok!
Beşiktaş'a şok üstüne şok!
GİRİŞ 15.09.2017 20:18 GÜNCELLEME 15.09.2017 20:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig’in 5. haftasında karşılaşacağı Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup antrenmana katılmazken, Gary Medel ise çalışmayı yarıda bıraktı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde tamamı basına açık gerçekleştirilen antrenman, pas ve top kapma ile başladı. Siyah-beyazlı futbolcular, iki takıma ayrılarak yaptığı top kapma çalışmasıyla idmanı devam ettirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmada minyatür kalede maç yapıldı. Daha sonra Porto maçında forma giyen oyuncular, çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular antrenmanı kurulan istasyonda yapılan şut çalışması ile noktaladı.

Porto maçı sonrası sol arka uyluk arka adelesinde kanama tespit edilen Oğuzhan Özyakup antrenmana katılmadı. Oğuzhan’ın Konyaspor maçında forma giyip giymeyeceği ise maç günü netleşeceği bildirildi.

MEDEL DEVAM EDEMEDİ

Takımla birlikte idmana başlayan Şilili oyuncu Gary Medel ise antrenmanı yarıda bıraktı. Sağ uyluğunda ağrı hisseden tecrübeli oyuncu Teknik Direktör Şenol Güneş’in uyarısıyla antrenmandan çıkarıldı. Gary Medel’in tedbir amaçlı MR’ının çekileceği belirtildi.

Sakatlığı bulunan ve bireysel çalışmalarını bir süredir sürdüren Gökhan Gönül, takımla birlikte yapılan top kapma çalışmasının ardından fizyoterapistler eşliğinde bireysel çalışmalarını devam ettirdi.

YORUMLAR 5
  • Görüntü 6 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan çok önemli değil fizik gücü diye birşey yok adamda
    Cevapla
  • alim adam 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sakatlıklar da bir dğşmğyo beşiktaşın yakadan
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Oguzhan 10 numarayi hak etmiyor Besiktasin 18 lik kadrosunda bile olmamali
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin takımının ilk 11 ini toplasan onun bedeli kadar etmez yazarken biraz düşünmeni tavsiye ederim yoksa boyle utandırırlar
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadii ya sen ne kadar çok anlıyorsun futboldan ! Sen kimsinki Oğuzhanı eleştiriyor 10 numarayı hak etmediğini düşünüyorsun ? Büyük kaptan Oğuzhan .
    Cevapla