Büyük tepki var! Babel'den açıklama 'Aptalca...'

Beşiktaşlı Ryan Babel, Vincent Aboubakar'ın Porto maçı sonrası soyunma odasındaki görüntülerinin tartışılması üzerine bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 14.09.2017 19:56 GÜNCELLEME 14.09.2017 23:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto'yu 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Portekiz'de Vincent Aboubakar'a büyük tepki var.

Beşiktaş'ın kazandığı maçın ardından eski takımının soyunma odasına giren ve Ryan Babel ile bir video paylaşan Aboubakar, sevinçli görüntüleriyle dikkat çekmişti. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Porto taraftarı, Aboubakar'a büyük tepki gösterdi.

Bazı Porto taraftarları Aboubakar'ın artık takımlarında forma giymemesi gerektiğini de ifade ederken, bazı taraftarlar ise ceza alması görüşünde birleşti.

Vincent Aboubakar'ın kulübünden bir ceza alması da gündeme gelirken, Porto'nun golcü oyuncunun görüntüleriyle ilgili bir açıklama yapması da bekleniyor.

BABEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ: "APTALLIK"

Ryan Babel tepkilerin ardından yeni bir paylaşım yaptı ve Aboubakar'ın eski arkadaşlarını gördüğü için sevindiğini kaydetti.

Babel paylaşımında, "Herkes Abou'yu gördüğü için mutluydu. Gülüyordu, çünkü sadece bizi gördüğü için mutluydu. Porto'nun yenilgisini kutladığını düşünmek aptallık. Umarım bu her şeyi açıklığa kavuşturmuştur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben kulübün yerinde olsam o görüntüleri yayınladığı için Babale sembolikte olsa bir ceza verirdim. En azından Porto taraftarının da gönlünü kazanmış olurduk. Gerçekten görüntü hiç hoş değil takımınız 3-1 mağlup olmuş siz gitmiş rakip takım oyuncuları ile kahkaha atıyorsunuz. Tersi olsaydı Beşiktaş yenilseydi Q7 ' de gidip Portolu eski arkadaşları ile o kahkahaları atsaydı neler olurdu? Vallahi Q7' yi bu ülkeden sürerdik.
    Cevapla
  • Abou Bakar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalbin bizimle Abou Bakar, Beşiktaş'a gel buyur. Kapı sana herzaman açık...
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında anormal bir durum yok, peki etik mi? aynısı senin takımında olsa aynı şeyleri söyleyebiliyor muyuz?
    Cevapla
  • boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    drogbanın gs-chealsa maçında alkışlanması ve aralarında seviyeli samimiyeti kaldıramayan bir toplumuz.Bu hareketi onaylayanların kendi takımlarına karşı olsa nasıl tavır sergileyeceğini merak ediyorum.Takımı yenilmiş.Medyaya yansıması hele ki böyle zafer sonrası fotosu ile hiç profosyonel değil.
    Cevapla
  • gs li gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk lilerin odasına gidip eski arkadaşlarına ziyarette bulunmuş ne var bunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle