UEFA'dan Beşiktaş kararı! 1 yıl men...

Beşiktaş, 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası için yapılan itirazın, UEFA Temyiz Kurulu tarafından reddedildiğini duyurdu.

UEFA'dan Beşiktaş kararı! 1 yıl men...
UEFA'dan Beşiktaş kararı! 1 yıl men...
GİRİŞ 11.09.2017 17:15 GÜNCELLEME 11.09.2017 17:27
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Temyiz Kurulu'nun 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezasına yapılan itirazı reddettiğini açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı o açıklama:

13.04.2017 Tarihinde oynanan Olympique Lyonnais - Beşiktaş UEFA Avrupa ligi maçına ilişkin olarak UEFA Disiplin Komitesi kısa kararı gereği kulübümüze 100.000 EURO para cezası ve aynı eylemlerin tekrarlanması halinde 2 yıl ertelemeli olarak UEFA kupalarından 1 yıl men cezası verilmiştir. Kulübümüz tarafından karara karşı UEFA Temyiz Kurulu nezdinde başvuru 14.06.2017 tarihinde yapılmış olup Kulübümüzün sözlü savunmaları, UEFA'nın Nyon'da bulunan merkezinde 13.07.2017 tarihinde yapılan duruşmada dinlenmiştir. UEFA Temyiz Kurulu tarafından 17.07.2017 tarihinde gönderilen kısa kararda, Kulübümüzün temyiz başvurusunun reddedildiği ve UEFA Disiplin Komitesinin kararının onandığı bildirilmiş olup UEFA nezdinde karar kesinleşmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

YORUMLAR 16
  • 123 6 yıl önce Şikayet Et
    beştaşı üzmeyin yazık neyse beşdaş oynarlar
    Cevapla
  • Melisa 6 yıl önce Şikayet Et
    Banane ya
    Cevapla
  • Reisin fedaisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi bir karar Türkiye nin yükselişini çekemeyen avrupa dan akıllara zarar bir kıskançlık belirtisi tıpkı geçen sene hakemin Beşiktaşı şampiyonlar liğinden elediği gibi.
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle diyorsun kardeşim ama bazıları hala durumun vahametinin farkında değil geyik yapıyorlar! uyan vatandaş uyan beştaşı falan bırak bir kenara da haçlıların dört koldan nasıl saldırdıklarını gör! bu beşiktaşın değil Türk milletinin meselesi. gavur, beşiktaşın yerinde hangi Türk takımı olsa aynısını yapıyor!
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    efendi takıma bu yapılırmı
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    ya ne alakasi var malesef biz turk seyorcileri genellikle avrupada yasayan gurbetci kardeslerimiz bu tur olaylari cok yapiyorlar saha disinda kavga et istedigini soyle ama stafin icinde olmaz kardesim sahaya inen fransizlar korkudan indiler tamam fransizlar saldirdi ama bizde elimiz armut toplamadi olayi kgb ye kadar getirdiler ya
    Cevapla
  • Gençlik iksiri 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis Kardeşim! şaka yaptım. Sanırım sen de işin için de "KGB" olduğunu düşündüğüme hemen inandın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle