Cenk Tosun'dan Şenol Güneş'e tepki

Şenol Güneş, Tosic'in atılması üzerine Mitrovic'i, Ryan Babel'in golünden sonra da ikinci kez fikir değiştirerek, Atiba'yı oyuna alınca uzun Cenk adeta çılgına döndü.

Cenk Tosun'dan Şenol Güneş'e tepki
Cenk Tosun'dan Şenol Güneş'e tepki
GİRİŞ 10.09.2017 11:20 GÜNCELLEME 10.09.2017 11:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Karabükspor deplasmanında 10 kişiyle galibiyete uzanırken, Cenk Tosun'un değişiklik isyanı yedek kulübesinde buz gibi bir hava estirdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş sürpriz biçimde yedek soyundurduğu Cenk'i 68. dakikada oyuna almak için yanına çağırırken, Dusko Tosic'in gördüğü kırmızı kart tecrübeli hocanın tüm planlarını değiştirmesine neden oldu. Tosic'in atılması üzerine Negredo'yu kenara alarak Mitrovic'i sahaya süren Güneş, Cenk Tosun'dan beklemesini istedi.

Cenk'i gol ayağı olarak son dakikalarda sahaya sürmeyi düşünen Şenol Güneş, Babel'in 79. dakikada attığı golden sonra bir kez daha planlarını değiştirdi. Oyuna girmek için kenarda hazır bekleyen Cenk'ten kulübeye oturmasını isteyen Şenol Güneş, Talisca'yı oyundan alarak, orta sahaya güç katmak için Atiba'yı sahaya sürdü.

Siyah-beyazlı teknik adamın ikinci kez fikir değişikliğine gitmesi uzun süre kenarda bekleyen Cenk Tosun'u adeta çileden çıkardı. Bir hayli öfkelenen milli futbolcu yedek kulübesine oturmayıp, soyunma odasının yolunu tuttu. Kaleci Tolga Zengin, Cenk'in peşinden soyunma odasına gitti. Siyah-beyazlı golcü maçın son anlarında kulübeye döndü ve kalan süreyi buradan takip etti.

YORUMLAR 14
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten insan nankör oynat oynat Şenol hoca iyi idi
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok çabuk havalara girmişsin cenk herşeyden önce işine ve hocana saygı göster ayıp sana yakıştıramadım
    Cevapla
  • Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktörün kararlarina futbolcular saygi duymali artistliğin lüzumu yok
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Orda bir çok futbolcu yedek kimse itiraz etmiyor. Mustafa Pektemek kaç senedir yedek
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakin ol çırak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle