Şenol Güneş savcılıkta ifade verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Simon Kjaer’in boğazını sıktığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.

Şenol Güneş savcılıkta ifade verdi!
Şenol Güneş savcılıkta ifade verdi!
GİRİŞ 23.08.2017 14:57 GÜNCELLEME 23.08.2017 14:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5 Şubat 2017 günü oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan gerginlik damga vurmuştu. Şenol Güneş, devre arasında soyunma odası koridoru girişinde Fenerbahçeli Robin Van Persie ile konuşmak istediği sırada yanına gelen Fenerbahçe’nin Sevilla’ya transfer olan savunma oyuncusu Simon Kjaer iterek uzaklaştırmıştı. Bunun üzerine bir süre gerginlik yaşanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde bulunan Spor Savcılığı 6222 sayılı ‘sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun çerçevesinde reesen soruşturma başlatarak, Şenol Güneş’i ve Simon Kjaer’i ifadeye çağırmıştı.

Sevilla’ya transfer olduğu için Kjaer’in ifadesini alamayan savcılık, İspanyol kulübü Başakşehir’le oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı için İstanbul’a geldiğinde Kjaer’in ifadesine başvurdu. Tecrübeli oyuncu, Güneş’ten şikayetçi olmadığını belirterek, “Ben sakin bir insanım, futbolda bunlar oluyor. Duygu birikimidir, doğal şeylerdir” dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise avukatı ile birlikte bugün İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılığa ifade verdi. Suçlamaları kabul etmeyen Güneş, “Konu yanlış anlaşıldı, kasıt yoktu” dedi.

YORUMLAR 12
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocaya utanmıyor diyenler siz önce kendi başkanınıza bakın ! as başkanınıza bakın yapmadıkları terbiyesizlikler kalmadı . Daha yeni en son trafikte küfürler savurarak motorsiklet şoförünü tehdit etmeler falan .
    Cevapla
  • 35MilyonGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylediklerinden kimse üzerine alinmaz.İnsanda onur gurur olmali.
    Cevapla
  • Starkan22 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam senin gırtlağını sıksa geberirdin. Sakin ol yutabildiğin kadar ortamıda germe
    Cevapla
  • gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı niye boğazını sıkmış şenol hocayı severim ama bu konuda haddini aşmış kendi kendine haksız duruma koymuş
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde hırsızlar, uyuşturucu çeteleri, mafya vari oluşumlar, dolandırıcılar kol gezerken, yakalansalar bile bir kaç saat içinde serbest kalırlarken, adaletin enerjisini bu gibi saçma sapan olaylarla meşgul etmek ne kadar doğru....
    Cevapla
  • 35MilyonGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya şike yapanlar Korumalara güvenip bir klup baskanina tokat atip yine korumalara guvenip trafikte yol kesip efelik yapan ne olacak .Nerde adalet.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamın resmen boğazını sıktı! birde utanmadan yanlışlık var diyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle