Vida'da flaş gelişme! İşte geliş tarihi

Domagoj Vida için Dinamo Kiev ile anlaşamayan Beşiktaş, oyuncuyu Ocak ayında bedavaya alacak.

Vida'da flaş gelişme! İşte geliş tarihi
Vida'da flaş gelişme! İşte geliş tarihi
GİRİŞ 19.08.2017 11:43 GÜNCELLEME 19.08.2017 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Stoper transferi konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Domagoj Vida’yı gündemine almıştı. 28 yaşındaki Hırvat savunmacıyla seneliği 2 milyon Euro’dan (8.2 milyon TL) 2+1 yıllığına anlaşan yönetim, oyuncunun kulübü Dinamo Kiev’le görüşmelere başlamıştı. Ukrayna ekibine Vida için 2 milyon Euro öneren ancak olumlu cevap alamayan Kara Kartal, tecrübeli futbolcunun Ocak ayında bitecek sözleşmesine güvenerek, “Ara transferde bedava alırız” restini çekmişti. Bu gelişme sonrasında Kiev’den gelen görüşme talebine karşılık veren Siyah-Beyazlılar, Vida’nın menajeri aracılığıyla yapılan temastan olumlu ayrılamadı.

İmza parası 1 milyon Euro

Bu gelişmenin ardından teklifini geri çeken Beşiktaş Yönetimi’nin, Ocak kararını uygulama kararı aldığı bildirildi. 6 sezonluk Dinamo Kiev kariyeri 4 ay sonra sona erecek olan yıldız isimle el sıkışarak kulübüyle yeni kontrat yapma ihtimalini ortadan kaldıran Siyah- Beyazlılar, başarılı oyuncuyu ara transfer döneminde Kartal yapacak. Başarılı oyuncuya ara transfer dönemde transferi kesinleşmesi halinde 1 milyon Euro da (4.1 milyon TL) imza parası verilmesi bekleniyor. 

YORUMLAR 7
  • MhFb 6 yıl önce Şikayet Et
    FB alsın isterim.İyi oyuncu.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Cimbom teklifini bonservis bedeli 3.5 milyon Euro. Beşiktaş bedavaya alıcakmış çok beklersiniz ayrıca Fenerbahçe de devrede dünyada tek uyanık insan fiko zaten
    Cevapla
  • AK Genclik 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek uyanik Fiko olmayabilir ama sen de az haset degilmissin be hemserim. Is bilenin kilic kusananin demis atalarimiz. Bekleyip gormek lazim.
    Cevapla
  • biri 6 yıl önce Şikayet Et
    cimboma yakısir
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligi ve şampiyonluk gittikten sonra turşusunu kurun..........
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Fenerbahçe'nin stoper adaylarından iyi .Üstelik daha ekonomik.Niye alınmıyor anlamıyorum.Obrodoviç'te yardım eder...
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocanız beğenmiyordur Vidayı :) ayrıca bu adam Beşiktaşla anlaştı , amma şimdi amma sezon ortasında gelir bilemem .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle