Taraftarın beklediği transfer! 2+1 yıllık anlaşma

Transfer sezonunun hızlı takımı Beşiktaş, uzun zamandır takip ettiği Dinamo Kiev'den Domagoj Vida'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Taraftarın beklediği transfer! 2+1 yıllık anlaşma
Taraftarın beklediği transfer! 2+1 yıllık anlaşma
GİRİŞ 13.08.2017 11:22 GÜNCELLEME 13.08.2017 14:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde kadrosunu birbirinden önemli yıldızlarla güçlendiren Siyah-Beyazlılar; Pepe, Orkan Çınar, Jeremain Lens, Alvaro Negredo ve Gary Medel hamleleri sonrasında transferde hız kesmiyor. Beşiktaş Yönetimi’nin son hedef olarak uzun süredir hedefte bulunan Domagoj Vida’yı belirlediği bildirildi.

28 yaşındaki stoperle anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, Ukrayna Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev’de forma giyen Hırvat savunmacıya da Siyah-Beyazlı formayı giydirmeye yakın olduğu belirtildi. Son yapılan görüşmede Vida’yla 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın, Dinamo’yu da 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) bedele ikna etmesi bekleniyor.

Bu sezon 7 maça çıktı

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’de 6 sezondur görev yapan Vida, bu dönemde 7 mücadelede görev yaptı. Hava toplarındaki hakimiyetine ek olarak bire birdeki başarılı görüntüsüyle de dikkat çeken Vida’nın, takımıyla aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    FB. 80 ,BJK. 130 milyon euro. FB.nin 13 BJK.nin 17 yabancı futbolcusu var. BJK. hala transfer derdinde .FB. hala uyuyor. Fark daha da açılıyor...
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    4 yabancının muhtemelen boyko hariç son senesi diye biliyorum. Seneye sözleşmeleri bitiyor pedro milosevic ve atibanın.
    Cevapla
  • AdanaLı 6 yıl önce Şikayet Et
    takımda yaş ortaLaması biraz yükseLdi ama tecrübe kokuyor takım maşallah :) ve bunu avantajLı haLe getirmek gerekiyor aLt yapıdan en az 5 tane genç kardeşLerimizi gerek antrenman da gerek Türkiye kupasında ve hazırlık maçLarında şans vererek genç kardeşlerimizi tecrübelendirmek gerekiyor.
    Cevapla
  • AdanaLı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde transfer oLur.
    Cevapla