F.Bahçe masaya oturdu! Beşiktaş'ı çıldırtan hamle

Son olarak orta sahaya Giuliano'yu alan Fenerbahçe, Soldado'nun ardından kadrosuna bir forvet daha almak için düğmeye bastı.

F.Bahçe masaya oturdu! Beşiktaş'ı çıldırtan hamle
F.Bahçe masaya oturdu! Beşiktaş'ı çıldırtan hamle
GİRİŞ 13.08.2017 10:50 GÜNCELLEME 13.08.2017 10:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler, Roberto Soldado ve Giuliano'nun ardından forvet hattını güçlendirmek adına rotayı Vincent Aboubakar'a çevirdi.

Geçen sezonu Porto'dan kiralık olarak Beşiktaş'ta geçiren Aboubakar için Portekiz ekibinin yöneticileriyle masaya oturuldu.

VAN PERSIE'Yİ GÖNDERECEKLER

Takıma geldiğinden beri bir türlü beklentileri karşılayamayan ve sık sık sakatlık sorunları yaşayan Robin van Persie'yi elden çıkartmak isteyen Kanarya, Hollandalı futbolcuyu bir an önce ona talip olan Feyenoord'a satmak istiyor.

25 yaşındaki Aboubakar'ın, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken Fener'de, önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenen bu transfer için kaynak yaratmak için harekete geçmiş durumda.

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki futbolcunun transferi için büyük çaba harcamış fakat ekonomik engellere takılmıştı. Fenerbahçe'nin gerekirse 10 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkararak Aboubakar'ı almak istediği öne sürülüyor.

YORUMLAR 23
  • yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    seneye ellerinden aliriz...
    Cevapla
  • Edep 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb aynı emperyalist avrupa ülkeleri gibi etik olmayan yöntemlere başvurup daha şimdiden tribünleri germeye başladı. Fener bunu niye hep yapıyor? Niye hep ortamı geren takım oluyor. Biri bunlara sporda ve ticarette ahlak kurallarının toplumumuza çok ihtiyacı olduğunu söylemelidir. Edep yahu
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener bolusporla kapışır bu transferde.
    Cevapla
  • ZÜMRÜT BABA. 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener parasıyla güç gösterisi yapıyor.Bu üstü kapalı olarak bütün Türk futbolunu yönetenlere ve siyasilere mesajdır.Bu lig benden sorulur diyor.Bakalım zaman ne gösterir.
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    ne parasi kjaer den gelen 3-5kurusu har vurup harman savuruyor
    Cevapla
  • Nasil 6 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha ha.ilahi hic gülecegim yoktu parasiyla guç gösterisi yapiyormuş senin fbnin mali tablosundan haberin yok heralde komik cocuk seni
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol sahada oynanır. Fener her sene fazla para harcar ama çoğu zaman hüsran yaşar. Aziz başkanları 2 laf atar bizim fukaralar da yaşa aziz başkan diye peşinde koşarlar. Fenerin son şampiyonluğunu hatırlayan yok.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    parayla değil o parayı akıllı kullanarak güç gösterisi yapılır
    Cevapla
  • Hahaha 6 yıl önce Şikayet Et
    Babanız BEŞİKTAŞ akıllı durun komple alır fiko başakan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle