Konya'dan Fikret Orman'a sert tepki!

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Süper Kupa maçında yaşanan olaylar ile ilgili konuştu ve Fikret Orman'a tepki gösterdi.

Konya'dan Fikret Orman'a sert tepki!
Konya'dan Fikret Orman'a sert tepki!
GİRİŞ 07.08.2017 20:09 GÜNCELLEME 07.08.2017 20:09
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek  Turkcell Süper Kupa'yı müzeye götürdükleri maçta yaşanan olaylarla ilgili TRT Spor'da yayınlanan Transfer Günlüğü programında konuştu.

Ahmet Şan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ceza alınması durumunda, 'dünyayı ayağa kaldıracağını' söylemesine tepki gösterirken, "Fikret başkan büyük bir camianın başkanı. 'Dünyayı ayağa kaldıracağız' gibi söylemleri biz söyleyemiyoruz. Dünyayı ayağa kaldırarak bir şey çözülmüyor. Cezayı herkes çekecek. Meşale ve patlayıcılar Beşiktaş tarafında başlatıldı. Beşiktaş tribününden bir taraftar da sahaya atladı. Maç sonunda Beşiktaş tarafından da 40-50 kişi sahaya indi. Öyle dünyayı ayağa kaldırarak iş çözülmüyor. Hak eden kişilerin cezalandırılmasını istiyoruz. Bugün taraftar gruplarından aldığım bilgi, elinde bıçakla sahaya giren kişiyi Konya'da kimse tanımıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 31
  • Carsi 6 yıl önce Şikayet Et
    Istanbula bekliyoruz
    Cevapla
  • yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    başkan doğru söylüyor
    Cevapla
  • hakan bicer 6 yıl önce Şikayet Et
    baskan hakli ..kabadayikla bu devran dönmez....
    Cevapla
  • mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    konya taraftarının eşkıyalığına ne diyilecek?
    Cevapla
  • Bamsı Beyrek 1907 6 yıl önce Şikayet Et
    ağlama fikret orman ağlama. hocası ayrı başkanı oyuncusunu ayrı taraftarı ayrı ama hepsinin tavrı aynı hepsi aglayarak bi yerlere gelme derdinde...
    Cevapla
  • Alibeyköylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Birader bu vahim olay 2 şampiyon takım arasında yaşandı. Sana ne oluyor sen ne atlıyorsun da Beşiktaşın başkanına laf ediyorsun ?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş taraftarı sabıkalıdır doğru ama bu maçta Konya taraftarı arasında bence birilerinin parayla yada başka tip motivasyonlarla gönderdiği futbol teröristleri vardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle