Beşiktaş'tan Konya'ya şaşırtan Pektemek cevabı!

Riad Bajic'i Udinese'ye 5.5 milyon Euro'ya gönderen Atiker Konyaspor, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'e talip oldu. Ancak Siyah-Beyazlılar, Konyaspor'a beklemediği bir cevap verdi.

Beşiktaş'tan Konya'ya şaşırtan Pektemek cevabı!
Beşiktaş'tan Konya'ya şaşırtan Pektemek cevabı!
GİRİŞ 07.08.2017 17:33 GÜNCELLEME 07.08.2017 17:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Lig ve Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Beşiktaş, forvet hattını son olarak Negredo ile güçlendirmişti. Sakatlığından iyi haber geldiği takdirde Demba Ba'yı da kadrosuna katmayı düşünen Siyah-Beyazlılar'ın, Mustafa Pektemek ile yolları ayırabileceği söyleniyordu.

Geçen sene gösterdiği performansla Udinese'ye transfer olan Bajic yerine takviye yapmayı planlayan Konyaspor, bu bağlamda Beşiktaş ile temasa geçti. Mustafa Pektemek'in transferi için iletişime geçen Konyaspor'a yönetim düşünmek için zaman istediğini iletti.

Olaylı maç transferi engelledi

Ancak dün oynanan Turkcell Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylar, transfere engel oldu. Beşiktaş, Mustafa Pektemek için Atiker Konyaspor'a olumsuz cevap verdi.

YORUMLAR 9
  • Eren 6 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu insani Istanbul takimlarina para vermeyi kesmeli sen onlari desteklersen onlarda senin onlara bagli olman icin elinden geleni yaparlar. Kendi sehrinin takimini tut parani onlara yatir hayatini yasa...
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklılar Rakibinin dahada güçlenmesini kimse istemez.
    Cevapla
  • Hahahaha 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten müthiş espiri ya helal olsun tam bir dahisin bravo asdffjdjjajh bu ne komik bir şakaydı gülmekten karnım ağrıdı çok zekisin tebrikler
    Cevapla
  • çarşıııı 6 yıl önce Şikayet Et
    evelallah bileyimizi bükemediler atıkan tekmeler vurulan dirsekler verilmeyen penaltılar verilmeyen kırmızı kart sahaya bıçakla inip beşiktaşlı futbolculara bıçak .çekenler yazıklar olsun daha lig başlamadan beşiktaşa oynanan oyunlara bak ama allahın izniyle beşiktaş hepinizle baş edecektir.
    Cevapla
  • Cimbomlu Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Birader sen maçı nerenle seyrettin çok merak ettim doğrusu. Konya bileğinin hakkıyla hakladı sizi....
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    artık hiç bir şey eskisi gibi değil ağalar dışarıdan destek gelmedimi neler olacağını dün gördünüz pekdemet i versen ne olur vermesen ne olur
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce Bursa şimdi Konya. Ne o Beşiktaş "oynamam top benim" mi diyeceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle