Şenol Güneş'ten mağlubiyet yorumu!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Kupa finalinde 2-1 mağlup oldukları Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.08.2017 23:52 GÜNCELLEME 07.08.2017 08:56
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, Beşiktaş - Atiker Konyaspor maçının ardından şu sözleri kullandı;

''KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK''

Oynadığımız oyun, kaybetmeyi hak etmiyordu. İşin olumsuz tarafından bakmak istemiyoruz ama eksikliklerimiz var. Konyaspor'u tebrik ederim. Kaybetmek için bu kadar kötü oynamadık. Daha tempolu oynamak, daha az hata yapmak lazım. Şartlar nasıl olursa olsun birisinin kazanması gerekiyordu. Onlar kazandı, biz bugün kaybettik. Amacımız kazanıp, moral kazanmaktı ama başaramadık.

''ESKİ BEŞİKTAŞ DEĞİL...''

Zaman zaman daha etkiliydik ama gol bulamadık. Yediğimiz goller kontra ataktı. Zaten rakibimiz hep savunma oynadı. Böyle oynayan bir takıma karşı yenik duruma düşününce de zor oluyor. Eski Beşiktaş değil, yeni Beşiktaş olacağız.

Zoru başardığınızda kolay görünür. Oynadığınız oyun üstün olsa da yenemeyebilirsiniz. Geçen sene de böyleydi bu durum. Galatasaray'a karşı daha iyiydik ama penaltılarda kaybetmiştik. Maçlara takılacak değiliz. İyi sonuçlar alıp, bizden beklenenleri yerine getireceğiz.

YORUMLAR 29
  • ülkücü 6 yıl önce Şikayet Et
    bukadar havaya girerseniz olacagi bu
    Cevapla
  • muhi 6 yıl önce Şikayet Et
    senol gunes turnuva maclarini beceremiyorsun bu belli artik ozellikle final niteligindeki maclari hep kaybediyorsun
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    tebrik etti ya daha nasıl tebrik etsin takımda daha eksikler var lens yok negredo ve pepe nin performansını ben begenmedim açıksası o kadar verilen paraya yazık konya sporun aldıgı oyuncular duyulmamış ama daha kalteli travele felan
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu şenol karşısında ki rakiplerin galibiyetini neden tebrik etmez bu nasıl bir ego ve bencillik...
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav hehe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle