Orman: Aziz Yıldırım'a cevap vermeyeceğim!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Turkcell Süper Kupa maçı için yer aldığı Samsun'da Jeremain Lens transferi ile ilgili konuştu ve Talisca'nın lisansındaki soruna da değindi.

Orman: Aziz Yıldırım'a cevap vermeyeceğim!
Orman: Aziz Yıldırım'a cevap vermeyeceğim!
GİRİŞ 06.08.2017 17:32 GÜNCELLEME 18.08.2017 09:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın, "Lens gitsin diye dua ettik" sözlerine cevap verip, vermeyeceği sorulan Orman, "Büyük bir camia, onların da kendi siyasetleri vardır, bir şey söyleyeceklerdir. Polemik olacak bir şey söylemek istemem. Lens'i Fenerbahçe'den almadık biz. Geçen sene Gökhan ile Caner'i de kontratları bitince aldık. Lens de kiralıktı. Bizi çok istedi, biz de onu istedik. Bizim ilgilendiğimiz bir oyuncuydu. Amacımız bir kitleyi rahatsız etmek değil, işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz" dedi.
 
"TALISCA'NIN BONSERVİSİNİ DE ALACAĞIZ"
 

Talisca'nın lisansını FIFA'dan alacaklarını ve oyuncunun bonservisini almak istediklerini belirten Beşiktaş başkanı, "Benfica'nın bize bir evrak vermesi lazım, vermiyorlar. Önümüzdeki hafta FIFA'dan alırız lisansını, biter, gider. Burası bir huzur ailesidir. O da büyük çıkış yakaladı, dünya çapında talepleri vardır. Bu seneden sonra 1 senelik sözleşmesi kalıyor, herhalde uzatsın diye baskı yapıyorlar. Biz onun da bonservisini alacağız inşallah" ifadelerini kullandı.
 
"Come to Beşiktaş" sloganının global anlamda ses getirmesi için konuşan idareci, "Çok başarılı bir ekibimiz var. Bizim dünya kulübü olma hedefimiz var biliyorsunuz. Bu ancak her ülkede taraftar kitlesine sahip bir kulüple olabilir. Çin'e gittik. O hedef içinde iletişim de önemli. Arkadaşlarımız güzel projeler üzerine çalışıyor. Come to Beşiktaş taraftardan çıktı, biz onu aldık, bir yere getirdik" diye konuştu.
 
Samsun'da Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları tarafından da ilgi gördüğünü söyleyen Fikret Orman, "Samsun'da taraftarımız bizi çok özlemiş. İyi oldu. Spor kamuoyu ile ilişkim iyidir. Her yede maça giderim, her sokakta yürürüm. Hiçbir yerde bir terbiyesizlikle karşı karşıya kalmadım. Biz taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. 
 

YORUMLAR 17
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan senin taraftrin dun akşam cevabini verdi. Çoooook efendi taraftariniz var miş
    Cevapla
  • Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Yola devam hemşerim
    Cevapla
  • nida 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım kim sen kimsin kardeşim daha kırk fırın ekmek yemen lazım.
    Cevapla
  • Aytaç 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım toplumun nefretini kazanmış biri kim olacak. Fenerbahçe liler bile gitsin artık diyor yüzde 50si . Acaba 40 fırın ekmek yedimi
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    ne cevap verecek. talimina bak. emekliler yoplulygu olmus dahaya cikan 11 inde 8-9futbolcun 30 yas uzeri.. yas ortalamasi 30. transfer yaparken gelecegi de dusunmek gerek... mesela lyon gibi..dun sahaya cikan lyon da 30 yas ve uzeri tek futbolcu var o da sizden aldiklari mercelo. bu halinizle sizi sampiyonlar liginde top diye oynarlar futbolumuzu ne hale getirdiniz.. yaziklar olsun...
    Cevapla
  • Fatih1 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsun sen değişik
    Cevapla
  • biri 6 yıl önce Şikayet Et
    fikret, aziz gibi bir nimeti bulmușsun, bence gayet memnunsun halinden. fener taraftarindan daha cok sevdigine eminim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle