Lens ne demek istedi? "Bana teklif yapan onlardı"

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de harika bir performans sergileyen ve dün gece Beşiktaş tarafından resmen kadroya katıldığı açıklanan Jeremain Lens'ten veda mesajı geldi.

GİRİŞ 06.08.2017 14:30 GÜNCELLEME 06.08.2017 14:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Instagram hesabından paylaşılan videoda Hollandalı yıldız Fenerbahçe ve Sunderland taraftarlarına teşekkür ederken, Türkiye'ye döndüğü için ise mutlu olduğunu belirtti. 

Videoda anlaşılmayan detay!

Lens, paylaştığı videoda ise ilginç bir transfer mesajı verdi. 

"Gerçekler" başlıklı videoda Lens İngilizce konuşuyor ve "Türkiye'ye geri döneceğim için çok heyecanlıyım. İstanbul'u seviyorum. Ne kadar muhteşem bir şehir. Bana her şeyi verdin. Bunu gerçekten hissettin. Taraftarlara teşekkür etmeme izin verin. Sarı Lacivert ya da Kırmızı Beyaz... Benim amacım en yüksek seviyede futbol oynamak. Hayata devam etme zamanı... Bana teklif yapan onlardı. Yani... Bazen gerçekler acıtır." dedi.

Lens'in verdiği bu mesajdaki  "Bana teklif yapan onlardı" sözleri Fenerbahçe'den herhangi bir teklif gelmediği ve kendisi için teklif yapan tek kulübün Beşiktaş olduğu şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 11
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtir
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Videonun ingilizcesini dinleyin "bana teklifler vardı en üst seviyeyi istedim" diyor.Bu haberde hata var. Bence en üst seviye derken de CL'yi kastediyor.
    Cevapla
  • Gercek 6 yıl önce Şikayet Et
    Su konudaki gercek boyle.Aykut hoca mucadele etmeyen pres yapmayan geriye donmeyen oyuncu istemiyor.Lens önde duruyor rahat top gelince kosuyor.Bu durumda enerjisi bitmiyor ama takim bitiyor.Sener gibi iki kere geri donsun o zaman gorurum.Alex de ayniydi.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam babasının cenazesinden Fenerbahçe için maça geldi...
    Cevapla
  • Tarafsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Lens anlaşılan level atlamış Taraftar değilim. Herkez kaliteyj seçiyor gibime geliyor. Seneye her halde Dirar Beşiktaş ta:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle