Beşiktaş'ın Benfica'ya yaptığı flaş teklif!

Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın evraklarını göndermeyerek kriz çıkaran Benfica'ya sıra dışı bir teklif yaptı.

Beşiktaş'ın Benfica'ya yaptığı flaş teklif!
Beşiktaş'ın Benfica'ya yaptığı flaş teklif!
GİRİŞ 06.08.2017 10:08 GÜNCELLEME 06.08.2017 10:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Portekiz ekibinin Talisca’yı M.City, M.United, Inter veya Milan’a satmak istediğini öğrenen siyah-beyazlılar bu operasyona şartlı onay verdi. Başkan Fikret Orman, Benfica kadrosundan bir stoperin bedelsiz verilmesi veya Talisca’yı alacak kulübün bir savunmacıyı bedava göndermesi halinde oyuncuyu bırakabileceklerini bildirdi.

Transferde uyguladığı akılcı taktiklerle son yıllarda herkesi şaşırtmaya devam eden Beşiktaş Yönetimi, Anderson Talisca konusunda problem yaşadığı Benfica’yla sıra dışı bir pazarlık başlattı.
 
Portekiz ekibinin 1 yıllığına kiralanan Talisca’ya lisans çıkarmak için gerekli evrakları göndermemesiyle ortaya çıkan krizin yeni olmadığı belirlendi. Siyah-beyazlı kulüpten sızan bilgilere göre Manchester City, Manchester United, Milan ve Inter gibi kulüplerin Brezilyalı oyuncuyla ilgilendiğini öğrenen Başkan Fikret Orman, Benfica’ya çok ilginç bir teklif yaptı.

Benfica Kulübü yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlılar iki plan hazırladı. Birinci plana göre Benfica, Talisca’yı cazip bir bonservis bedeliyle başka bir kulübe satarsa kendi kadrosundan bedava bir stoper ve bir miktar parayı Beşiktaş’a verecek. Portekiz ekibi bu teklifi kabul etmezse, Talisca’yı alacak kulüp, Beşiktaş’a bedava bir stoper ve bir miktar para ödemeyi göze alacak.
 
İsimler belirlendi

Beşiktaş’ın, Inter’den Medel ve Miranda, Milan’dan Gustavo Gomez ve Benfica’dan Lopez ve Jardel’le ilgilendiği aktarıldı.

Beşiktaş’ın ikinci planı ise Talisca’nın kesinlikle kadroda tutulması yönünde oldu. Benfica ile anlaşma sağlanamazsa Brezilyalı futbolcu bir sezon daha kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek.
 
Bu arada Talisca konusunda yaşanan gelişmeler nedeniyle Beşiktaş’ın tedbir olarak Bastia’da oynayan Sadio Diallo ile el sıkıştığı belirlendi. Siyah-beyazlı yönetim, Talisca’nın takımda kalması durumunda bu oyuncuyla sözleşme yapmayacak.

YORUMLAR 4
  • ortadan kaybolurlar 6 yıl önce Şikayet Et
    fener alsaya bunu
    Cevapla
  • Gslii 6 yıl önce Şikayet Et
    Eger bu boyle ise helal olsun valla bjk yonetimine.
    Cevapla
  • muhi 6 yıl önce Şikayet Et
    fikret orman yas tahtaya basarmi hic)
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk hayal dünyasında yaşıyor. talisca işi bitti. sen topçunun parasını vermezsen adam geri gider..
    Cevapla