Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması!

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Anderson Talisca'nın lisansının çıkmaması hakkında konuştu ve Benfica'yı suçladı.

Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması!
Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması!
GİRİŞ 05.08.2017 13:30 GÜNCELLEME 05.08.2017 14:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Talisca’nın bonservisini elinde bulunduran Benfica’nın gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ettiğini söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Galiba Benfica’ya Talisca için bir teklif var. O yüzden kriz çıkartarak bizi orta noktaya getirmeye çalışıyorlar. Ama çok ağır bir sözleşme yaptık, bizim onayımız olmadan satamazlar. FIFA’ya başvurup birkaç gün içinde Talisca’nın lisansını alırız.” ifadelerini kullandı.

"HAREKET EDEMEZLER..."

Talisca için Beşiktaş Kulübünün sözleşmede yer alan opsiyonunu kullandığını belirten siyah-beyazlı yönetici, “Benfica ‘Oyuncunun onayı olmadan opsiyonu kullandınız.’ diyor ama öyle bir şey yok. Elimizde sözleşme var. Benfica, Beşiktaş’ın izni olmadan bir şey yapamaz. Satarlarsa ancak sezon sonunda satarlar. Bu sezon kimse oyuncuyu bir yere gönderemez. Her şey Beşiktaş’ın inisiyatifinde. Sözleşme çok sağlam, hareket edemezler.” değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Bjkli 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb li hic onemli degil, talisca olmasa da sizi kadikoyun cimlerine gomeriz gardaş..!
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Renklilerin En Büyük Hayqli Olsa Gerek Ama Benfica Aç Tavuk Gibi Sağı Solu Gagalıyor Sorun Yok Anca Vodafone Parkın Çimlerini Gagalarlar
    Cevapla
  • muhi 6 yıl önce Şikayet Et
    fb li iyide sanane benficayla besiktas arasindaki bir mevzu seni geren ne?)
    Cevapla
  • fb li 6 yıl önce Şikayet Et
    renkli diyene bak kırmızı giyiyorlar insan lafını bilipte konuşmalı tabi önce düşünme yetisinin olması gerekiyor insanın.Sezon sonu kiralık sözleşmesi bitince benfica o çimleri size yolduracak sonrada yedirecek
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Talisca fenere
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    fener iyi oyuncuları tutamıyor.gökhan gönül,caner,lens vs. haaa bu arada gökhan a sahte dolar atan fenerliler beşiktaştan giden ismail köybaşına da sahte dolar atsınlar bence! veee, oyuncu değil iyi bir başkan transfer etsinler!
    Cevapla
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Lens Beşiktaş'a, Talisca şampiyonlar ligine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle