Lens gerçeği! İlk görüşme Mayıs'ta yapılmış

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens yarın İstanbul'a geliyor.

Lens gerçeği! İlk görüşme Mayıs'ta yapılmış
Lens gerçeği! İlk görüşme Mayıs'ta yapılmış
GİRİŞ 04.08.2017 11:42 GÜNCELLEME 04.08.2017 11:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı Hollandalı futbolcu dün beklenirken, bugünkü Negredo etkinlikleri nedeniyle Lens'in gelişi yarına ertelendi. 

İLK GÖRÜŞME MAYIS'TA

Siyah-beyazlılar, uzun süredir ilgilendiği Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'e sonunda kavuşuyor. 

Beşiktaş Yönetimi'nin Mayıs ayında Lens'in menajerleriyle buluştuğu iddiası 26 Mayıs'ta duyurulmuştu. Kozyatağı'nda bir otelde yapılan görüşmede SEG Sport Management firmasının yetkililerine Sunderland'in bu transfere bakış açısı sorulmuş, bonservisi alınamasa bile Lens'i Beşiktaş'a kiralamak istedikleri ve teknik heyetin bu transferi mutlaka istediği vurgulanmıştı. Aradan geçen 2, 2.5 aylık süre zarfında gelinen noktada Beşiktaş yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 29 yaşındaki futbolcuyu Sunderland'den transfer etti. 

Sağlık kontrolünden geçecek olan kanat oyuncusu daha sonra da kendisini Beşiktaş'a bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

FENERBAHÇE AĞIR DAVRANDI

Fenerbahçe'den sürekli haber bekleyen Lens ise Sarı-lacivertlilerin resmi olarak Sunderland'in kapısını çalmaması ve Dirar ile Isla transferi ile bu bölgeyi doldurması sonrası Beşiktaş'ı daha fazla bekletmemek için Siyah-Beyazlılara 'evet' dedi.

FENERBAHÇE'DEN 2.3 MİLYON EURO KAZANDI, 4 MİLYON İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Lens'in geçen sezon Fenerbahçe'den 1.8 milyon Euro + 500 Bin Euro bonus olmak üzere toplam 2.3 milyon Euro kazandığı öğrenilirken, bu oyuncuyla yapılan ilk görüşmede 2.7 milyon Euro teklif edildi. Lens rakamı 4 milyon Euro'dan açarak 4 yıllık kontrat isteyince Fenerbahçe kanadı bu rakamı ve isteği çok buldu. Sunderland ile görüşme de yapılmadı. Kjaer'den gelecek olan para ise santrafor transferinde kullanılmak istendiği için daha istekli olan Beşiktaş bu transferi sonlandırdı. (DHA)

YORUMLAR 3
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeter arkadas yeter her gün lens
    Cevapla
  • ahmet guney 6 yıl önce Şikayet Et
    fblisin galiba bu asabiyet ondan ;)
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne oluyor , sen beden Lens haberlerinden rahatsız oluyorsun ???
    Cevapla