Transferin fotoğrafı! Yıldız golcü Beşiktaş'a

Transfer çalışmalarında artık son düzlüğe giren Beşiktaş, bugün bir hamle daha yaptı ve Alvaro Negredo'nun transferi için bir kez daha pazarlık masasına oturdu.

GİRİŞ 01.08.2017 16:19 GÜNCELLEME 01.08.2017 17:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş tarafından transfer için yetkilendirilen menajer Ahmet Bulut, bugün öğlen saatlerinde Valencia başkanı, CEO'su, sportif direktörü ve Negredo'nun menajeriyle İspanya'da bir araya geldi. 

Öncelikli olarak Beşiktaş'ın 7 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini geri çeviren Valencialı yetkililer, İspanyol golcüyü kiralamak yerine direkt satışına sıcak bakıyor ve siyah-beyazlı kulüpten 7 milyon euro talep ediyor.

Kiralama teklifi konusunda ısrarcı olan menajer Ahmet Bulut, Negredo'nun da İstanbul'a gelmeye sıcak bakmasını avantaja çevirerek Valencia üzerinde baskı kurmaya başladı. 

Negredo ile iki yıllık sözleşmesi bulunan ve İspanyol golcüyü kiralamaması durumunda iki yıllık 12 milyon euroluk maliyetin altına girerek Finansal Fair Play sürecinde sıkıntıya düşecek olan Valencia, Beşiktaş ile bir kez daha masaya oturacak.

Valencia'nın önünde iki yıl bulunuyor; İlki, Negredo için talep edilen 7 milyon euroluk bonservis bedelinin 4 milyon euro seviyesine çekilerek satışının gerçekleştirilmesi. İkincisi ise; 1.5 milyon euro kiralama bedeli ve 7 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile Negredo'nun kiralık transferine izin verilmesi.

Negredo ile prensip anlaşmasına varan ve bir yıllık sözleşme bedeli olarak 3.4 milyon euroyu kasasından çıkartmaya razı olan Beşiktaş, İspanyol oyuncunun kiralık transferini tamamlarsa kasasından bir yıl sonunda toplam 4.9 milyon euro para çıkartacak.

YORUMLAR 2
  • Selahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kiralama olabilir fakat 33yaşında ki adama o kadar para verilmez elde patlar
    Cevapla
  • medo 6 yıl önce Şikayet Et
    33 değil 31 kardeşim birazcık araştır.
    Cevapla