Beşiktaş'tan Şenol Güneş kararı

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) Şenol Güneş'e gelen teknik direktörlük teklifine olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş'tan Şenol Güneş kararı
Beşiktaş'tan Şenol Güneş kararı
GİRİŞ 31.07.2017 18:17 GÜNCELLEME 01.08.2017 10:18
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Yıldırım Demirören ile Şenol Güneş zirvesinden sonuç çıkmadı. Demirören, Güneş'e önce 4 maçlık sonra da 4 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundu.

Beşiktaş, A Milli Futbol Takımı teknik direktörülüğü için Şenol Güneş'e gelen teklife olumsuz yanıt verdi.

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Öncelikle Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş’in adının geçmesinden tüm camiamızın onur duyduğunu bir kez daha dile getirmek isteriz. Milli Takım hepimizin Milli Takımı'dır. Milli Takımımız'ın başarısı hepimizin başarısıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde hocamız Sayın Şenol Güneş’e Beşiktaş'taki görevi devam ederken, aynı zamanda Milli Takımımızı da yönetmesi için 4 maçlık bir teklif sunulmuştur. Bu teklifle ilgili hem Başkanımız hem de Teknik Direktörümüz ortak bir değerlendirme yaparak böyle bir çalışma modelinin hem hepimizin ortak gururu olan Milli Takımımıza hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza katkı sağlamayacağı konusunda hemfikir olmuştur.

Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören arasında bugün Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde de bu ortak karar tekrar ifade edilmiş, bu onurlu görev için yapılan bu kıymetli teklife teşekkür edilmiştir.

Dolayısıyla tüm kamuoyunun haklı takdirini kazanmış başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş, son iki sezondur olduğu gibi Beşiktaşımızın yeni başarıları için çalışmaya devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

YORUMLAR 86
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım kritik bir dönemde iken Fatih hocanın görevine neden son verildi? önce bu izah edilsin ardından hoca aransın savaşın ortasında at değiştirilmez ata sözünü TFF unutursa işte böyle maskara olur. Şenol Güneş milli takıma elbette uygun bir hoca fakat onunda çalıştırdığı kulüpte kendine göre bir programı var hoca kulübü yarı yolda bırakırsa aynen Beşiktaş taraftarı Galatasaray taraftarı gibi olur Galatasaray taraftarı Fatih hocaya nasıl düşman kesildiyse Beşiktaş taraftarı da Şenol hocaya düşman kesilir.
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    milli takım , klup takımlarının üstündedir. geçin bu ayakları. Şenol hoca da yapmam demiyor.
    Cevapla
  • mahmut ak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar artık bıktırdı, sıra ile söğüşlüyorlar. Yeter. Artık daha millisini birisini getirin. Futbolcularında.
    Cevapla
  • vatan61 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu milli takım için ölürüz diyenler menfaatlerine dokunulunca endişeden öldüler...........
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul sağlam bu işi hakkıyla yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle